Ana Sayfa / Gündem / YKS 2020 ertelendi mi, tarihi ne?

YKS 2020 ertelendi mi, tarihi ne?

2020 YKS erteleniyor mu, ertelendi mi son dakika ÖSYM haberleri. Türkiye’de birçok sınavın ertelenmesinin ardından üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin sınav tarihine dair merak seviyesi arttı. ÖSYM’den YKS’nin erteleneceğine dair bir açıklama yapılmasa da sosyal medyada yayılan söylentiler üzerine bir duyuru yapması bekleniyor.

YKS koronavirüs nedeniyle ertelenecek mi, ÖSYM açıklama yaptı mı, YKS 2020 ne zaman, YKS başvuru ve YKS geç başvuru tarihleri. öğrenci ve MEB haberleri. Türkiye’de Corona virüsü tedbirleri en üst seviyelere çıkarılırken bazı sınavlar da ileri bir tarihe erteleniyor. Birçok öğrenci için önemli bir viraj olan YKS’nin de ertelenip ertelenmeyeceği merak ediliyor. Uzun süre boyunca hayallerindeki üniversiteyi kazanmak için hazırlanan öğrenciler açıklama için bir süre daha bekleyecek.

YKS GEÇ BAŞVURU TARİHİ GELDİ

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 20-21 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak olan üniversite sınavı (YKS) başvuruları 3 Mart’ta sona ermişti. Başvurularını yapamayan öğrencilerin geç başvuru işlemleri 18-19 Mart tarihleri arasında yapılabilecek.

İlginizi Çekebilir

Seferberlik ve savaş hali ne demek, yönetmeliği

Seferberlik savaş hali ne demek ne anlama gelir. Seferberlik Savaş Hali yönetmeliği savaş çıkacak anlamına …

Sınırsız Hosting