Ana Sayfa / Manşet / Yolculardan uçak yakıt parası istendi

Yolculardan uçak yakıt parası istendi

Irak Havayollarının bir pilotu, Tunus’ta uçağın yakıtı için yolculardan para istedi. Tunus’ta uçak için yolculardan yakıt parası isteyen havayolu şirketi Irak havayolları çıktı. Tunus’ta pilot yolculardan yakıt parası istedi.

Uçağın yakıtı bitti pilot yolculardan yakıt parası istedi. bu ilginç havayolu olayı Tunus’ta yaşandı ve Irak Havayollarının bir uçağı için pilot yolculardan yakıt parası talep etti. Tunus’ta Irak Havayolları’na ait yolcu uçağının yakıt parası ödenmeyince pilot, uçuşu yapabilmek için yolculardan para istedi.

IRAK HAVAYOLLARI UÇAK YAKIT PARASI
Tunus’un Kartaca Havalimanı’nda, Irak Havayolları’na ait bir yolcu uçağı, havalimanında yakıt doldurdu ancak ücretini ödeyemedi.

Yolculardan para istedi

Havalimanı yetkilileri uçağın kalkmasına izin vermeyince pilot sıradışı bir yola başvurdu. Yakıt ücretinin ödenmesi için yolculardan kendi aralarında 3 bin dolar toplamalarını istedi.

Devreye Büyükelçilik geldi

Ancak yolcular para toplamayı reddetti. Bunun üzerine devreye Irak’ın Tunus Büyükelçiliği girdi ve gereken para ödendi. Uçağın seferi bunun ardından gerçekleşti.

Öte yandan Tunus’un Bağdat Büyükelçiliği olaya ilişkin açıklama yaptı.

Durumun, pilotun parayı ödemekte gecikmesinden kaynaklandığı belirtildi. Uçağın ise alıkonulmadığı ifade edildi.

Kaynak: TRT Haber

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Sınırsız Hosting