Ana Sayfa / Kadınca / Yufka ile burnunu silen türbanlı fenomen

Yufka ile burnunu silen türbanlı fenomen

Türbanlı fenomen yufka ile burnunu sildi, nimetle dalga geçti. Ekmeğe saygısı olmayan insanlar iyice zıvanadan çıktı. Instagram’da 785 bin takipçisi olan moda stilisti Ebru Sever Türk’ün paylaştığı bir video sosyal medyada tepki çekti. Instagram fenomeninin yufkayla burnunu sildiği görüntülere takipçileri “Ekmeği burnuna götürmek nedir ya” şeklinde yorumlarda bulundu.

Ebru Sever Türk neci, kim, nereli ve ne iş yapıyor. Ebru Sever Türk, yufka ile burnunu sildi bir de nimetle dalga geçti iddiası. Türbanlı kızların ekmekle dalgası ve burunlarını silmesi utandırdı. Ücretsiz fotoğraf ve paylaşma uygulaması Instagram’da 785 bin takipçisi olan moda stilisti Ebru Sever Türk’ün paylaştığı bir video tepkilere yol açtı.

BAŞÖRNTÜLÜ FENOMENİN EKMEKLE BURNUNU SİLMESİ

Instagram fenomeninin “Fena köşeye sıkıştırıldık” notuyla paylaştığı görüntülerde, yufkayla burnunu sildiği görülüyor. Ebru Sever Türk’ün paylaştığı söz konusu videoya takipçileri sert yorumlarda bulundu.

“EKMEĞİ MENDİL OLARAK KULLANMASAYDIN”

Ünlü fenomenin takipçileri, “Yalnız yufkayı burnuna sürmeseydin iyiydi”, “Ekmeği mendil olarak kullanmasaydın”, “Ekmeği burnuna götürmek nedir ya” ve “Lavaşla da gözyaşı silmek” gibi yorumlarda bulundu.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting