Ana Sayfa / Gündem / Yüksel Arslan İYİ Parti’den istifa etti

Yüksel Arslan İYİ Parti’den istifa etti

Meral Akşener’in partisi paramparça oluyor. Ankara Milletvekili Yüksel Arslan İYİ Partiden ayrıldı. Yüksel Arslan Mansur Yavaş’ın adamı olarak da biliniyordu. Seçimin ardından karışan İYİ Parti’de sular durulmuyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener’in yerel seçimde CHP ile ittifak yapmayacaklarını açıklamasının ardından Ankara Milletvekili Yüksel Arslan da partisinden istifa etti.

Yüksel Arslan Meral Akşener’i terk etti İYİ Parti’yi bıraktı.  İP’in HP’nin yerel seçimde iş birliği teklifini reddetmesinin ardından art arda istifalar yaşanıyor. İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’nun ardından Ankara Milletvekili Yüksel Arslan da partisinden istifa etti.
YÜKSEL ARSLAN NECİ NERELİ VE KİM
1963 yılında Ankara’nın Beypazarı İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Beypazarı’nda, lise öğrenimini Keçiören Çevre Sağlığı Koleji’nde, yükseköğrenimini ise Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü’nde Tıbbi Teknolog olarak tamamladı.
1981 yılında Sağlık Bakanlığı’nda Çevre Sağlık Teknisyeni olarak göreve başladı. Öğretmenlik, Okul Müdür Muavinliği, Şube Müdürlüğü, Daire Başkanlığı ve Bakanlık Müşavirliği gibi farklı görevlerde bulundu.
2019 yılından bu yana Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüttü.
Yüksel Arslan, AHİD, Ankaralılar Vakfı, Beypazarlılar Vakfı ve Derneği gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetim kademelerinde görev almaktadır. Aynı zamanda ASKİ Spor Kulübü Başkanıdır.
28. dönem İYİ Parti Ankara Milletvekili Adayı olmak için Ankara Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevinden ayrıldı.
Yüksel Arslan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

Korhan Berzeg gizemi çözüldü

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’i yaban hayvanları parçalamış. Kayıp ekonomist gizemi çözüldü. Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil …

Sınırsız Hosting