Ana Sayfa / Gündem / Yüksel Kocaman neci, nereli ve kim?

Yüksel Kocaman neci, nereli ve kim?

Yüksel Kocaman aslen nereli, eğitimi, yaşı ve kimdir bilgileri. Yüksel Kocaman neci, hangi görevde ve neden gündem oldu bilgisi. Tutuklanan çete lideri Ayhan Bora Kaplan’ın, lüks bir villa ile otomobil hediye ettiğini öne sürdüğü Ankara eski Başsavcısı, Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman hakkındaki sorular bugünün gündemini oluşturuyor. Yüksel Kocaman kimdir, kaç yaşında? Eşi kimdir?

Yargıtay Üyesi Yüksel Kocaman memleketi, kaç doğumlu, eğitimi ve kime yakın? Yüksel Kocaman mafya iddialarına ne dedi, Yüksel Kocaman Süleyman Soylu yakınlar mı bilgisi.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakın olan ve önceki gün tutuklanan Ayhan Bora Kaplan’ın Emniyet’te alınan ‘kayıt dışı ifadesinde’ yüksek bir yargı mensubuna Ankara Çayırbaşı’nda villa ve bir ev aldığını söylediği ortaya çıktı. Kaplan’ın ifadesinde villa ve araba aldığı kişinin evlendiği gün Beştepe’ye çıkan Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman olduğunu söylemesi Emniyet ve yargı koridorlarını sarstı. İddiaların odağındaki Yüksel Kocaman kimdir? Yanıtlayalım.

YÜKSEL KOCAMAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Yüksel Kocaman, Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, 5 Mayıs 1970 tarihinde dünyaya geldi.
İlk, orta ve lise eğitimini Zonguldak’ın Devrek ilçesinde tamamlayan Yüksel Kocaman, 1993’te Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1998-2001 yıllarında Pınarhisar Cumhuriyet Savcılığı, 2001-2003 yıllarında da Çatalzeytin Cumhuriyet Savcılığı yapan Yüksel Kocaman, Personel Genel Müdürlüğü Tetkik Hâkimliği, Strateji Geliştirme Başkanlığı Tetkik Hâkimliği, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı yaptı.

İlginizi Çekebilir

Amasya’da hayvana eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya’dda büyükbaş hayvana eziyet eden 5 kişi cezaevine gönderildi. Amasya’nın Suluova ilçesindeki bir et entegre …

Sınırsız Hosting