Ana Sayfa / Sağlık / Yunan Olympiakos başkanı corona virüsü oldu

Yunan Olympiakos başkanı corona virüsü oldu

Yunanistan’da önemli futbol kulüplerinden Olympiakos kulübü başkanı da koronavirüs kaptı. Yunanistan takımlarından Olympiakos’un başkanı ve İngiliz ekibi Nottingham Forest’ın da sahibi olan Evangelos Marinakis, ‘corona virüsü’nü kaptığını açıkladı.

Koronavrüsü olan ünlülerden biri de Olympiakos başkanı oldu Yunanistan’da. Tüm dünyayı esareti altına alan ‘corona virüsü’, ‘Komşu’ ülkemiz Yunanistan’da da ortaya çıktı. Yunanistan ekiplerinden Olympiakos’un başkanı ve İngiliz kulübü Nottingham Forest’ın da sahibi olan Evangelos Marinakis, ‘corona virüsü’ne yakalandığını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak Instagram hesabından açıklama yapan 52 yaşındaki Marinakis, “Son günlerde ortalıkta dolaşan virüs bana da musallat oldu ve bu konuda halkı bilgilendirmek zorunda kaldım. Gerekli tüm önlemleri aldım” dedi. Durumunun kötü olmadığını söyleyen Marinakis, “Kendimi iyi hissediyorum ve doktorların talimatlarına uyuyorum. Tüm vatandaşlara da aynısını yapmayı şiddetle tavsiye ediyorum. Hızlı şekilde iyileşmeyi diliyorum” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Hastane onaylı randevu nasıl?

Onaylı hastane randevusu ne nasıl alını? MHRS onaylı randevu. Hastaneler onaylı randevu sistemi nasıl çalışıyor. …

Sınırsız Hosting