Ana Sayfa / Genel / Yusuf Kaplan neci, nereli, yaşı?

Yusuf Kaplan neci, nereli, yaşı?

Yusuf Kaplan memleketi, kaç doğumlu, siyasi görüşü ne kimdir. Yusuf Kaplan neden gündem oldu Yusuf Kaplan hangi özelliği ile tanınıyor? Yazar Yusuf Kaplan’ın hayat hikayesi

Yusuf Kaplan neci, eğitimi, yaşı, kitapları vce yaşam felsefesi nasıl. Yusuf Kaplan tarikat ilişkisi var mı, hangi okul mezunu. yusuf Kaplan siyasal İslam’a nasıl bakıyor, hangi kesiler onu takip ediyor merak ediliyor.
1964 senesinde Sarkışla’da doğan Yusuf Kaplan, ilk, orta ve lise öğrenimini Kayseri’de tamamladı. Ardından 1986 senesinde Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü, Sinema-TV Ana Sanat dalından mezun oldu.

1991 senesinde East Angila Üniversitesi’nde “Story-Telling and Myth-Making Medium: Television” adlı master tezi hazırlayan Kaplan, 1992 senesinin Nisan ayında da Londra Üniversitesi ve Middlesex Polytechnic’te Dr. Roy Armes’ın danışmanlığında doktara yaptı.

İlim ve Sanat, Yedi İklim, Kayıtlar, Kitap Dergisi, Girişim, İslam, Kadın ve Aile gibi dergiler ile, Zaman ve Milli Gazete gibi günlük gazetelerde çeşitli yazı, röportaj ve çevirileri yayımlanan Yusuf Kaplan bir süre de Yeni Şafak gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı.

5 Şubat 2006’ya kadar TV5 Genel yayın Koordinatörlüğü yaptı, daha sonra TVNET’in kurucuları arasında yer aldı.

Şu an Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting