Ana Sayfa / Spor / Yusuf Yazıcı 61 numaralı forma giyecek

Yusuf Yazıcı 61 numaralı forma giyecek

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı’nın forma numarası 61 oldu.

Yusuf Yazıcı 61 numaralı formayı giyecek. rabzonspor’daki bir önceki döneminde 97 numaralı formayı terleten ve Fransız ekibi Lille’e transferi sonrasında 97 numaralı forması emekli edilerek müzeye kaldırılan 25 yaşındaki Yusuf Yazıcı, altyapısından yetiştiği takımına 1 yıllığına geri döndü. 25 yaşındaki ismin yeni forma numarası belli oldu. İşte detaylar…

Trabzonspor, Lille’de forma giyen Yusuf Yazıcı’yı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Trabzonspor’dan 3 yıl önce 16.5 milyon euro karşılığında Fransız devi Lille’e transfer olan Yusuf Yazıcı, eski takımına geri döndü. Genç yıldız bordo mavili kulüple 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı. Yazıcı, başkan Ahmet Ağaoğlu ile bir araya gelerek sözleşme imzaladı.

Trabzonspor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Beraber yazacağımız nice hikaye, yaşayacağımız nice güzel an var. Tıpkı eski günlerdeki gibi. Yuvana, evine hoş geldin Yusuf Yazıcı” ifadeleri kullanıldı.

Karadeniz ekibinin UEFA Avrupa Ligi’nde kullanacağı oyuncuların listesine de eklenen 25 yaşındaki yıldızın forma numarası da belli oldu.

25 yaşındaki yıldız Fransız ekibine transfer olmadan önce bordo-mavili takımda 97 numaralı formayı terletmişti. Yıldız ismin 97 numaralı forması 2020 Şubat ayında emekli edilerek bordo-mavili ekibin müzesine eklenmiş, Trabzonspor Kulübü’nün sosyal medya hesabından da “sen dönene kadar” etiketiyle, Yusuf Yazıcı’nın formasının Trabzonspor Müzesi’ne kaldırıldığı bir video paylaşılmıştı.

“YUSUF YAZICI’NIN EMEKLİ EDİLEN 97 NUMARALI FORMASI”

Ayrıca müzede formanın bulunduğu yerde, “Yusuf Yazıcı’nın emekli edilen 97 numaralı forması” ifadesi de eklenmişti.

yazi.jpg

Yusuf Yazıcı da Trabzonspor Kulübünün bu paylaşımını alıntı yaparak, “Çok büyük onur, çok büyük sorumluluk. Layık gören başta başkanımız ve yönetim kurulu olmak üzere tüm Trabzonspor camiasına teşekkür ederim. Bu kulübün tarihinde ufacık da olsa bir yere sahip olmanın onurunu yaşattınız bana.” açıklamasında bulunmuştu.

yaz1.jpg

YENİ FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

2020 yılının Şubat ayında Yusuf Yazıcı’nın 97 numaralı formasını emekli etme kararı alan Trabzonspor’da 25 yaşındaki yıldız ismin bordo-mavili ekipte terleteceği yeni forma numarası belli oldu.

Yıldız isim Trabzonspor’da son olarak Abdülkadir Parmak’ın terlettiği 61 numaralı formayı terletecek.

İlginizi Çekebilir

Stefano Pioli neci, nereli ve kim?

Stefano Pioli aslen nereli, kaç yaşında, kariyeri. Ali Koç’un yeni teknik adamı Stefano Pioli olacak …

Sınırsız Hosting