Ana Sayfa / Spor / Yusuf Yazıcı Trabzonspor’da yeniden

Yusuf Yazıcı Trabzonspor’da yeniden

Trabzonspor kiralık olarak Yusuf Yazıcı’yı kadrosuna kattı.

Yusuf Yazıcı yeniden Trabzonspor’da. Son olarak Umut Bozok ve Maxi Gomez, transferlerini gerçekleştiren Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, bir transfere daha imza attı. Bordo-mavili takım eski yıldızını kiralık olarak kadrosuna kattı. Transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor’da sıcak saatler yaşanıyor. Danimarkalı golcü Cornelius’u Kopenhag’a sattıktan sonra Umut Bozok ve Maxi Gomez transferlerini gerçekleştirerek adeta gövde gösterisi yapan Karadeniz ekibi eski yıldızını kadrosuna kattı.

Bordo-mavili takım 2018-2019 sezonunun sonunda 16.5 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Lille’e sattığı eski yıldızı Yusuf Yazıcı’yı renklerine bağladı.

YUSUF YAZICI YUVAYA GERİ DÖNDÜ

Sabah gazetesinden Yunus Emre Sel’in haberine göre; Milli yıldız yarın özel uçakla İstanbul’a gelerek HangiKredi Ümraniyespor- Trabzonspor karşılaşmasını takip edecek. Yusuf Yazıcı, altyapısından yetiştiği bordo-mavili takımın formasını sezon sonuna kadar kiralık olarak terletecek.

aa.jpg

Lille formasını 91 maçta terleten 25 yaşındaki yıldız bu karşılaşmalarda 16 gol 10 asistlik katkı sağlamıştı. Lille ile Fransa Ligi’nde şampiyonluk yaşama başarısı gösteren orta saha oyuncusu son olarak Rus devi CSKA Moskova’ya kiralanmıştı. Rus ekibinde 12 maça çıkan yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 8 gol 2 asistlik performans göstererek adından söz ettirmişti.

1467145.jpg

BORDO-MAVİLİ FORMA İLE 100 MAÇ

Trabzonspor forması altında 100 maça çıkan genç orta saha bu karşılaşmalarda takımına 21 gol 21 asistlik katkı sağlamıştı. Yusuf Yazıcı özellikle Ünal Karaman’ın görevde olduğu 2018-2019 sezonunda gösterdiği performansla adından söz ettirmişti.

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting