Ana Sayfa / Kadınca / Yüzdeki siyah lekelerden kurtulma

Yüzdeki siyah lekelerden kurtulma

Yüzünüzde Siyah Lekeler Varsa Sorun Etmeyin! Bu Yöntemlerle Siyah Lekeleri Anında Ortadan Kaldırın

Yüzünüzde çok sayıda siyah lekeler yer alıyorsa ve bu lekeler artık canınızı sıkmaya başladıysa haberimizi okuduktan bu sorununuz ortadan kalkacak! Yüzünüzdeki siyah lekelerden dolayı oluşan dertlerinizi geride bırakacağınız bu yöntemler sayesinde yüzünüz rahatlayacak ve cildiniz tertemiz hava alacak. İşte siyah lekeleri ortadan kaldırarak yüzünüzü güldürecek o yöntemler.

Yüzünüzde siyah lekelenme sorununuz varsa bu haber tam size göre! Her insan yüzünün tamamen pürüzsüz ve parlak olmasını ister. Bu sebeple yüzde meydana gelen siyah lekeler veya akne lekeleri gibi durumlar sizi oldukça rahatsız eder. Siz de yüzdeki siyah lekeleri ortadan kaldırmak mı istiyorsunuz? O zaman mutlaka haberimize göz atın.

SİYAH LEKELERİN OLUŞMA NEDENLERİ

Yüzde veya vücudun farklı bir bölgesinde meydan gelen siyah noktalar; cildinizde yaşanan foliküller tıkanmalarından dolayı gün yüzüne çıkar. Genel olarak siyah lekeler yağ ve kol üreten bir yağ bezi içermektedir.

SİYAH LEKELERİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN YÖNTEMLER

Bu yöntemler ile siyah lekelerin kolayca önüne geçebilir ve oluşumunu engelleyebilirsiniz. Siyah lekeleri ortadan kaldırmanın yöntemleri neler? Siyah leke oluşumunun önüne nasıl geçeriz? İşte detaylar…

Yağsız ürünler kullanmak: İçeriği yağ açışından oldukça zengin olan bir cilt ürünü siyah leke oluşumuna neden olur. Siyah leke sorununuzun çok daha artmasına engel olmak için yağsız nemlendiriciler, makyaj malzemeleri, ve güneş kremlerini uygulamak daha iyi olacaktır.

Yüzü düzenli olarak yıkamak: Uykudan uyandıktan sonra ve uyumadan hemen önce yüzünüzü kesinlikle yıkamanız gerekir. Bu sayede yüzünüzde bulunan yağ birikimini önleyebilirsiniz. Günde iki kez yüzünüzü yıkamak fazla olabilir. Buna bağlı yüzünüzde tahriş gibi durumlar meydana gelebilir. Yüzünüzü yıkarken yumuşak davranmaya ve tahriş etmemeye önem verin.

Peeling ürünleri uygulayın: Peeling süngerleri ve maskeleri uygulayarak, ölü cilt hücrelerinin yüzünüzden kurtulmasına neden olabilirsiniz. Bu süngerler veya maskeler, siyah lekelerin yok olmasına oldukça yardım olur.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting