Ana Sayfa / Ekonomi / Zaha’nın ücreti ne kadar?

Zaha’nın ücreti ne kadar?

Galatasaray Zeaha’ya ne kadar ödeyecek, Zaha’nın maliyeti ne kadar belli oldu. Fenerbahçe’nin uzun zamandır peşinde olduğu Wilfried Zaha’nın, Galatasaray’a yıllık 5.5 milyon euro ve imza parası olarak da 6 milyon euro gibi bir rakama “Evet” dediği ortaya çıktı. 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılılara 3 yıllık imza atacak.

Zaha Galatasaray’dan ne kadar para alacak, Zaha’nın yıllık maliyeti ne kadar, Zaha’nın maaşı belli oldu. Zaha, Galatasaray’dan milyonları götürecek. Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Galatasaray, yıldız futbolcu Wilfried Zaha’yı KAP’a bildirdi. 30 yaşındaki başarılı futbolcu, sarı-kırmızılılardan yıllık 5.5 milyon euro gibi bir gelir elde edecek.

5.5 MİLYON EURO KAZANACAK

Sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki Wilfired Zaha ile 3 yıllık kontrat imzalayacak. Zaha yıllık 5.5 milyon euro maaş alacak. Ayrıca Zaha’ya 6 milyon euroluk imza parası ödenecek.

ZAHA7YIO DROGBA İKNA ETMİŞ

Galatasaray’ın görüşmelere başladığını açıkladığı Wilfried Zaha transferinde sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Didier Drogba’nın devreye girdiği ve Zaha’yı ikna ettiği öne sürüldü.

Galatasaray’ın eski futbolcusu Didier Drogba’nın, devreye girerek Wilfried Zaha’yı sarı-kırmızılılara gelmesi için ikna ettiği öne sürüldü.

DROGBA DEVREYE GİRDİ
Süper Lig devi Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’nin uzun zamandır peşinde olduğu Wilfried Zaha’da yeni gelişme yaşandı. Fildişi Sahilli yıldız için Galatasaray’ın efsanelerinden Drogba’nın da devreye girdiği öne sürüldü.

Sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki Wilfired Zaha ile 3 yıllık kontrat imzalayacak. Zaha yıllık 5.5 milyon euro maaş alacak. Ayrıca Zaha’ya 6 milyon euroluk imza parası ödenecek.

Sarı-kırmızılılar, ezeli rakipleri Fenerbaçe’nin uzun zamandır gündeminde olan Zaha ile görüşmelere başladığını KAP’A bildirdi.

Ne Erden Timur ne Dursun Özbek! Zaha'yı bakın kim ikna etmiş

Uçaktan iner inmez sarı-kırmızılı atkıyı boynuna atan 30 yaşındaki Zaha, kendisini bekleyen binlerce Galatasaray taraftarına üçlü çektirdi.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting