Ana Sayfa / Kadınca / Zehirli Sarmaşık dizisi konusu, kanalı

Zehirli Sarmaşık dizisi konusu, kanalı

Zehirli Sarmaşık dizisi hangi kanalda olacak, Zehirli Sarmaşık dizisi konusu ve oyuncuları. Onur Tuna yeni dizi Zehirli Sarmaşık’ta oynayacak.

Zehirli Sarmaşık dizisi oyuncuları konusu ve yayınlanacağı. Mahkum’un geçtiğimiz haftaki finalinin ardından başrol oyuncusu Onur Tuna’nın yeni projeleri merak konusu oldu. Dizisi sona eren oyuncu, hız kesmeden biri dizi, biri de film olmak üzere iki proje için el sıkıştı.

Fox Tv’de yayınlanan Mahkum dizisinin, bu sezon düşen reytingleri sebebiyle geçtiğimiz hafta erkenden final yapmasının ardından dizinin ‘Savcı Fırat’ı Onur Tuna birçok teklif aldı.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu, bir dizi bir de film olmak üzere iki projeye birden “evet” dedi. Dizi projesi, Gold Film imzalı “Zehirli Sarmaşık” oldu. beIN CONNECT’te yayınlanacak diziyi Gökçen Usta yönetecek. Dizinin diğer başrol oyuncusu ise Feyyaz Duman olacak.

İSRAİL YOLCUSU

Onur Tuna ayrıca Türk-İsrail ortak yapımı bir de komedi filmiyle el sıkıştı. Oyuncu, film çekimleri öncesi mekanları görmek için 21 Kasım’da İsrail’e gidecek.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting