Ana Sayfa / Gündem / Zeydan Karalar kimi tokatladı

Zeydan Karalar kimi tokatladı

Zeydan Karalar görevliye tokat mı attı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın sandık görevlileriyle gerçekleştirdiği bir toplantıda bir kişiyi yanına çağırarak tokat attığı iddia edildi. Sosyal medyaya düşen görüntülerle ilgili Karalar’dan henüz bir açıklama gelmedi.

Zeydan Karalar kimi tokatladı? Zeydan Karalar tokat olayı ne? Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile ilgili iddia bomba etkisi yarattı. Sosyal medyaya düşen görüntülerde, sandık görevlileriyle gerçekleştirilen bir toplantıda Zeydan Karalar olduğu öne sürülen kişinin birisine tokat attığı öne sürüldü.

“TOKAT ATTI” İDDİASI

Görüntülerde Zeydan Karalar, kürsüde konuşma yaptığı sırada bir kişiyi sinirli bir şekilde yanına çağırarak, “Gel buraya” diyor. O sırada toplantıdaki katılımcılar cep telefonlarıyla bu anları kaydediyor. Çağırdığı kişinin yanına gelmesiyle Karalar’ın kürsüde tokat attığı iddia ediliyor. Görüntüleri çeken kişinin ise, “Vurma, vurma ne vuruyorsun” sözleri duyuluyor.

KARALAR’DAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Görüntüler kısa sürede gündem oldu. Ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntülerle ilgili Zeydan Karalar’dan açıklama gelmedi.

 

İlginizi Çekebilir

Kepez Belediye Başkanı tutuklandı

Teleferik kazası sonrası Antalya Kepez belediye başkanı ve 4 kişi tutuklandı. CHP’li belediye başkanı ttuklandı. …

Sınırsız Hosting