Ana Sayfa / Kadınca / Zeynep Mayruk neci, nereli ve kim?

Zeynep Mayruk neci, nereli ve kim?

Tolga Sarıtaş’ın nişanlısı Zeynep Mayruk neci, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk nişanlandı Güneşin Kızları, Söz, Muhteşem Yüzyıl, Arıza gibi yapımlarda rol alan Tolga Sarıtaş, Zeynep Mayruk’la evlilik yolunda ilk adımı attı. “Çok mutluyuz ve de çok heyecanlıyız. Evliliğe dair güzel bir çalışma başlattık”

Zeynep Mayruk aslen nereli, kaç doğumlu, eğitimi ve kimdir bilgileri. Oyuncu Tolga Sarıtaş kiminle nişanlandı, ne zaman evlenecek soruları.

Tolga Sarıtaş evlilik için ilk adımı attı. Ünlü oyuncu 4 yıldır beraberlik yaşadığı İzmirli modacı Zeynep Mayruk’la bugün nişanlandı. Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi yaptığı öğrenilen Sarıtaş bugün Mayruk’u ailesinden istedi.

Bu yaz Çeşme’de evlenecekleri öğrenilen çiftin nişanı organizasyonunu Gusto Wedding şirketi yaptı. Hakan Çırak’ın ise fotoğraflarını çektiği çiftten Zeynep Mayruk dantelli bir beyaz takım elbise girmeyi tercih etti.

ZEYNEP MAYRUK NECİ NERELİ VE KİM?

Zeynep Mayruk Kimdir ?

1989 yılında İzmir’de doğdu. İlk moda dersini Chicago’ da Saint Charles Lisesi’nde, aldı. 2006 yılında Saint Charles Lisesi’nden mezun olduktan sonra Türkiye’ ye geri döndü ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı bölümünde eğitim hayatını sürdürerek 2012 yılında mezun oldu. 2012 yılından sonra Londra Central Saint Martins’ de 6 farklı sertifika programını bitirdi.

2013 yılında Zeynep Mayruk markasını yarattı. Haute Couture tasarımlarını ve hazır giyim kıyafetlerinin üretimlerini sürdürüyor. İlk koleksiyonunu 2013 Alaçatı Millfest festivalinde sergiledi. Daha sonra 2014 ilkbahar yaz koleksiyonlarının sergilendiği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul‘ da ilk stüdyo defilesini gerçekleştirdi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting