Ana Sayfa / Manşet / Ziraat Bankası emekli promosyon ödemesi tarihi

Ziraat Bankası emekli promosyon ödemesi tarihi

Ziraat Bankası emekliye promosyon ödemesine başlıyor. Ziraat Bankası ile SGK arasında anlaşma imzalandı. SGK, emekli aylığı promosyonu için diğer bankalarla da anlaşma imzalayacak. Emekliler Mart 2017’den itibaren maaş promosyonu alacak, paraları hesaba yatacak. 

Ziraat Bankası emekli promosyon ödeme tarihleri ve emekli aylıklarına maaş promosyon tarihi. SGK, son emekli aylığı promosyon anlaşması bankalarla. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK) ile Ziraat Bankası emekli promosyon ödemesi için bugün saat 16.00’da anlaşma imzaladı.Hükümet Mart ayında promosyon ödemelerinin yapılacağını söylemişti. Bugün Ziraat Bankası ile SGK arasında imzalar atılacak. Önümüzdeki günlerde ise diğer kamu bankaları ile SGK arasında imzalar tamamlanacak. Ödemeler Mart, Nisan, Mayıs ayı arasında emeklilerin hesaplarına yatırılmış olacak.

PROMOSYON EMEKLİ İÇİN
Emekli aylığı banka promosyonu ödemeleri başlıyor. Yaklaşık 12 milyon emekli, promosyon ile ek gelire kavuşuyor. Emeklilere promosyonun ne zaman verileceği milyonlarca emeklinin merak ettiği soruydu. Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan bu soruya yanıt geldi. Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak. Emekli promosyonları hangi ay emekli maaşında hesaplara yatacak? İşte bu sorular bugün yanıt buldu. Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere promosyonun Mart ayında ödeneceğini açıkladı.

BANKA PROMOSYONU EMEKLİ AYLIĞI HESABINA YATACAK

Emeklilere verilecek promosyon için Bakan Müezzinoğlu’ndan son dakika açıklaması geldi. Promosyonlar hangi ay hesaba yatacak? İşte detay. Kamu bankalarıyla promosyon için anlaşma sağlanmıştı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, 3 yıllık dönem için ‘maaşı bin liranın altında olanlara 300 lira, maaşı bin ile 2 bin lira arasında olanlara 375 lira, maaşı 2 bin liranın üzerinde olanlara 450 lira ödeme’ye ‘Evet’ demişti. Bankaların SGK’nın hazırladığı promosyon protokolüne Şubat’ta imzaları atması, Mart’ta da ödemelerin başlaması planlanıyor.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting