Ana Sayfa / Kime Ait / Ziraat Bankası faiz indirimi

Ziraat Bankası faiz indirimi

Bankaların konut, kredi ve tüketici kredi yeni faiz oranları. Ziraat Bankası tüketici kredisi faize kaça düştü en uygun tüketici kredisi veren banka hangisi soruları. Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını 16 Eylül’den itibaren geçerli olmak üzere indirdi.

Ziraat Bankası, kredi faizleri ne kadar oldu kaça düşürdü sorusu. Ziraat Bankası’nın tüketici kredisi faizi kaç oldu uygun mu ve en uygun kredi veren ve en düşük faizli kredi veren bankalar hangisi sorusu. Kurumsal kredi faiz oranlarını aylık yüzde 13 – yüzde 15.5 aralığına kadar indiren Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını da maaş müşterileri için aylık yüzde 1.25’e ve maaş dışı müşteriler için ise aylık yüzde 1.35’e düşürdü.

Konut kredilerinde 500 bin lira ve üzeri kredilerde faiz oranını aylık yüzde 1.19 olarak belirleyen Ziraat Bankası, 500 bin lira altındaki konut kredilerinde faiz oranını aylık yüzde 0.99 olarak uyguluyor.

İlginizi Çekebilir

Emekliye KYK yurdu ücretsiz

Emekliler kamu sosyal tesislerinden indirimli yararlanacak, emekliler KYK yurtlarında 1 ay ücretsiz kalabilecek. Kredi ve …

Sınırsız Hosting