Ana Sayfa / Manşet / Ziraat ve Vakıfbank konut kredi faiz oranı

Ziraat ve Vakıfbank konut kredi faiz oranı

Hangi banka konut kredi faizlerini kaça düşürdü en avantajlı kontu kedisi veren banka ve kamu bankası bilgileri. Yeni konut alacaklar için bankaların düşen yeni konut kredileri ve faiz oranları ile vadeleri. Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı. 500 bin liraya kadar 180 ay vadeli konut kredisi faizleri yüzde 0.99 olarak belirlendi. Vakıfbank da konut kredi faizini 180 ay için 500 bin liraya kadar limitle yüzde 0.99 seviyesine çekti. Banka tüketici kredisi faiz oranını ise yüzde 1.49’a indirdi.

Türkiye’de duran emlak piyasasını hareketlendirmek ve yeni konut satışlarını arttırmak için bankalar harekete geçti. inşaat sektöründe yaprak kımıldamıyor konut ve iş yeri satışları bıçak gibi kesildi. kamu bankaları da konut kredilerinde faiz oranlarını aşağıya çekmeye başladı.

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarını 1 Ağustos tarihinden geçerli olmak üzere indirdi. Yeni faiz oranları şu şekilde:

Bankada maaş müşterileri için tüketici kredisi faiz oranı 60 ay azami vadede yüzde 1.49 olarak belirlendi.

Vakıfbank da konut kredi faizini 180 ay için 500 bin liraya kadar limitle yüzde 0.99 seviyesine çekti. Banka tüketici kredisi faiz oranını ise yüzde 1.49’a indirdi.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting