Ana Sayfa / Genel / Ziya Selçuk istifa mı edecek?

Ziya Selçuk istifa mı edecek?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa mı ediyor, neden özür diledi soruları. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gibi Ziya Selçuk’un da istifasını Erdoğan’a sunacağı öne sürülüyor. Pandemi sürecinde MEB’in zikzaklı açıklamaları Ziya Selçuk’u koltuğundan edecek gibi görünüyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılma tarihindeki erteleme için özür diledi.

Ziya Selçuk istifa mı edecek? MEB yeni bakan kim olacak. Önce Fahrettin Koca ardından da ziya Selçuk’un özür dilemesi kabine değişikliği öncesi iki bakan bırakıyor mu sorularını akla getirdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılma tarihindeki erteleme için özür diledi. Milli Eğitim Bakanlığı okullarda yapılacak yüz yüze eğitime geçişin 2 Mart 2021 gününe ertelendiğini duyurmuştu.

Twitter hesabından konuyla ilgili açıklamada bulunan Ziya Selçuk, ”Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim. Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur. Sağlık önceliğimiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim” dedi.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting