Ana Sayfa / İlginç / Zlatko Dalic Fener’in hocası oluyor

Zlatko Dalic Fener’in hocası oluyor

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Zlatko Dalic oluyor. Zlatko Dalic aslen nereli, kariyeri, başarıları. Daha önce birçok teknik direktör ile görüşen Fenerbahçe, Zlatko Dalic ile büyük ölçüde anlaştı.

Zlatko Dalic neci, kim ve nereli soruluyor. Fenerbahçe’nin başına ünlü teknik direktör Zlatko Dalic geliyor. Başkan Ali Koç’un “Teknik direktör adaylarında sayı üçe düştü” şeklindeki sözlerinin ardından sözcü, listenin başındaki ismi ortaya çıkardı. Fenerbahçe’nin teknik direktör adayları arasında şu anda Hırvatistan Milli Takımı ile EURO 2020’de mücadele eden Zlatko Dalic’in diğer adaylardan bir adım önde olduğu öğrenildi.

DALİC FENER’E SICAK BAKIYOR

Daha önce birçok teknik direktör ile görüşen Fenerbahçe, Zlatko Dalic ile büyük ölçüde anlaştı. Başkan Ali Koç, Zlatko Dalic ile yaptığı görüşmede her konuda anlaşmaya vardı. Tüm şartları kabul eden Zlatko Dalic, son anda bir değişiklik olmazsa gelecek sezon Fenerbahçe’nin teknik direktörü olacak. Zlatko Dalic’in ismi geçtiğimiz sezon başında da Fenerbahçe’nin gündemine gelmiş, ancak Erol Bulut ile anlaşma yapılmıştı.

İlginizi Çekebilir

Su altı yanardağa patladı

Su altındaki yanardağ patladı dumanlar gökyüzünü kapladı. Japonya’da denizdeki yanardağ lav püskürtmeye başladı. Su altındaki …

Sınırsız Hosting