Ana Sayfa / Manşet / 1 Mart’ta yüz yüze eğitime kimler geçecek

1 Mart’ta yüz yüze eğitime kimler geçecek

Yüz yüze eğitim 1 Mart Hangi sınıflar başlayacak bilgisi. Okullar 15 şubat açılacak mı, köy okulları 15 Şubat eğitime başlıyor. Lise ve Ortaokullar ile ilköğretim okulları ne zaman eğitime başlayacak. Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitimin köy okullarında 15 Şubat’ta başlatılacağını kararlaştırdıklarını söyledi. Erdoğan 8 ve 12. sınıfların ise 1 Mart’ta başlayacağını belirterek, “Yine vakaların belirli sayıların altına düşmesi ile esnaflara yönelik kısıtlamaların kalkması yönündeki takvimi de başlatmayı hedefliyoruz” dedi.

1 Mart 8 ve 12. sınıflar yüz yüze eğitime başlıyor. 15 Şubat köy okulları eğitime geçiyor. 15 Mart tüm okullar yüz yüze eğitime geçecek.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları;

*Kabinemizin bugünkü toplantısında uzaktan eğitim öğretimin temeli olan internete erişimlerindeki sınırlılığı da dikkate alarak köy okullarında 15 Şubat’ta eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık.

*Ancak okulların açıldığı köylerde vaka artışı yaşanması halinde eğitim öğretime yeniden ara verilebilecek bunu da özellikle söylemek zorundayım çünkü bizim için Covid hepsinden çok daha tehlikeli çok daha Allah muhafaza bizim için önemli.

*Yavrularımızın kaybına tahammülümüz olamaz onun için her türlü tedbiri almak durumundayız. 8 ve 12. sınıflar ile ilkokulu özel eğitim okullarındaki eğitim öğretimin 1 Mart’tan itibaren başlaması için hazırlıklara başlanacak.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Miçe gırtlak kanseri

Kahtalı Miçe gırtlak kansere yakalandı. Kahta Miçe asıl adı ne, nereli e kim soruları. Kahtalı …

Sınırsız Hosting