Ana Sayfa / İlginç / Fatih Yardım Yeniçağ’ın başında

Fatih Yardım Yeniçağ’ın başında

Yeniçağ Gazetesi yeni genel yayın yönetmeni Fatih Yardım oldu. Hayri Köklü, Yeniçağ’dan gitti.  Basın camiasında çok fazla sevilmeyen bir isim olarak öne çıkan Hayri Köklü, daha önce de gazetedeki birçok çalışanla sorun yaşamıştı. Zaten uzun süredir Hayri Köklü’nün gazeteni başında kalması yadırganıyordu. Aynı zamanda İYİ Parti İstanbul Milletvekili de olan gazetenin sahibi Ahmet Çelik’in doğru bir karar aldığı konuşuluyor. 

Yeniçağ Gazetesi‘nde köklü değişim yaşandı. Gazetenin başına zamanında Yeniçağ Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Ahmet Çelik‘in arkadaşı olan ve gazetede önemli görevlerde bulunan Ahmet Yabuloğlu sayesinde genel yayın yönetmeni olan Hayri Köklü’nün gidişi birçok insanı sevindirdi.

FATİH YARDIM DOĞRU KARAR

Gazetenin kuruluşundan beri görev yapan Fatih Yardım‘ın genel yayın yönetmeni olması ise doğru bir karar olarak görüldü. Hayri Köklü‘nün geçmişte de birçok çalışanı mobbing uyguladığı biliniyordu. medya dünyasında pek sevilmeyen kendi camiasında bile tutulmayan bir isim olan Hayri Köklü‘nün gidişi herkesi mutlu etmiş görünüyor.16 yıldır bu görevi yürüten Genel Yayın Yönetmeni sözde sağlık sorunları gerekçesiyle ‘müsaade’ istedi.

MEDYADA HABER NASIL YER BULDU

Yeniçağ gazetesinde görev değişimi yaşandı.

16 yıldır gazetenin Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Hayri Köklü, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek ‘Artık bana müsaade’ dedi ve görevini sonlandırdı.

Yeniçağ’ın yeni Genel Yayın Yönetmeni ise daha önce Yayın Koordinatörü olarak görev yapan Fatih Yardım oldu.

Kurulduğu günden itibaren Yeniçağ çatısı altında görev yapan Fatih Yardım bu süreçte Metin Yılmaz, rahmetli Behiç Kılıç ve son olarak da Hayri Köklü gibi usta genel yayın yönetmenleriyle çalışma fırsatı bulmuştu.

Editörün notu: Hayri Köklü‘nün gidişi geç kalmış bir karar. Çok daha önce gönderilmesi gerekiyordu. Kendince gazeteye Kök saldığını uzun süredir hissetirmeye çalışıyordu.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting