Ana Sayfa / Manşet / 10 years challenge ünlüler

10 years challenge ünlüler

Instagram’da yeni trend 10 yıl önceki fotoğraflarla günümüzdeki fotoğrafları yan yana paylaşarak zaman içinde değişimi göstermek oldu. Ünlüler artık 10 years challenge ile sosyal medyayı sallıyor.Peki 10 years challenge nasıl yapılır, nedir gelin birlikte bakalım. Sosyal medyada 10 years challange fırtınası yayılıyor. Ünlülerin sosyal medya hesapları üzerinden başlattığı 10 years challenge kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Peki Nedir bu 10 years challenge nedir, nasıl yapılır?

Ünlülerin 10 yıl önceki görüntüleri ile şimdiki halleri Instagramda trend oldu ve adına da 10 years challenge deniyor. 10 years challenge nedir nasıl yapılır ve kimler 10 years challenge yaptı bilgisi.

10 years challange son günlerde sosyal medyanın en dikkat çeken akımı. Ünlü isimlerin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımların ardından dikkat çeken ’10 years challenge’ yayıldıkça yayılıyor. 10 yıllık süreçte yaşadıkları değişimi sosyal medya üzerinden paylaşan kullanıcılar arasında, Kevin Hart gibi ünlü isimler de yer alıyor.

897269_0

10 YEARS CHALLANGE NASIL YAPILIR?

Ünlü sporcuların ve sanatçılar 10 yıl önceki ve 10 yıl sonraki fotoğraflarına paylaşarak 10 years challenge başlattı. 10 years challenge nasıl yapılır? sorusunun yanıtı haberimizde. 10 years challenge yapmak için 10 yıl öncesine ait bir fotoğraflar yeni fotoğrafını paylaşmanız gerekiyor.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Miçe gırtlak kanseri

Kahtalı Miçe gırtlak kansere yakalandı. Kahta Miçe asıl adı ne, nereli e kim soruları. Kahtalı …

Sınırsız Hosting