Ana Sayfa / Spor / 35. saniyede kırmızı kart

35. saniyede kırmızı kart

En erken kırmızı kart görme rekoru Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçında kırıldı. Rizeli futbolcu 35. saniyede kırmızı kart gördü.

35. saniyede kırmızı kart gördü Rizeli futbolcu. Süper Lig’de 34. haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Ligde 9 maçtır kaybetmeyen ve ikincilik mücadelesi veren Fenerbahçe ile küme düşme tehlikesi yaşayan Rizespor mutlak 3 puan için sahada.

Süper Lig‘de zorlu maçta Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. 9 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirmek isteyen Fenerbahçe ile küme düşme tehlikesi yaşayan Çaykur Rizespor 3 puan için mücadele verecek. Ç. Rizespor kaybederse Lig’den düştüğü kesinleşecek.

Karşılaşmadan dakikalar…

İLK YARI

1′ Karşılaşma Fenerbahçe’nin vuruşuyla başladı.

1′ Çaykur Rizespor 10 kişi kalıyor. İki takım oyuncuları arasında yaşanan tartışma sonrasında Fabricio Baiano, 35. saniyede hakem Halil Umut Meler tarafından direkt kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı.

3′ Fenerbahçe Miha Zajc ile gole çok yaklaştı ancak kaleyi bulan şut ağlarla buluşmadı.

9′ GOL… Fenerbahçe, Diego Rossi’nin golü ile maçta öne geçiyor. 0-1 Serdar Dursun, golde asisti yapan oyuncu oldu.

15′ Paslaşarak kullanılan korner sonrasında, İrfan Can Kahveci’nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Gökhan Akkan topa hakim olmayı başarıyor.

22′ İrfan Can Kahveci’nin ceza sahası dışında sağ çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden az farkla auta çıkıyor.

33′ Alper Potuk’un sakatlanması üzerine Rizespor oyuncu değişikliğine gidiyor. Rizespo’da, Ronaldo Mendes sakatlanan Alper Potuk yerine oyuna giren oyuncu.

35′ Fenerbahçe için gol şansı… Miguel Crespo’nun vuruşunu kale çizgisinden Gökhan Akkan çıkarıyor.

45’+2 Penaltı! Fenerbahçe penaltıyı kullanacak.

45’+ 3 GOL… Çaykur Didi Stadyumunda Fenerbahçe’de penaltıdan golü atan oyuncu Serdar Dursun. Skor 0-2.

İKİ TAKIMIN 11’İ BELLİ OLDU

Çaykur Rizespor: Gökhan, Gökhan Gönül, Holmen, Ponck, Eren, Baiano, Sabo, Alper, Bolasie, Boyd, Pohjanpalo

Fenerbahçe: Altay, Min-Jae, Serdar Aziz, Ferdi, Osayi, Crespo, Mert Hakan, İrfan Can, Zajc, Rossi, Serdar Dursun

İKİ TAKIM ARASINDAKİ MÜCADELE

Fenerbahçe ile oynadığı son 17 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Çaykur Rizespor (3B 13M), Eylül 2018’deki 3-0’lık galibiyetten bu yana rakibinden puan almayı başaramadı (6M) ve bu rekabet tarihindeki en uzun seriyi yaşıyor.

2000/01 sezonundan bu yana Çaykur Rizespor’a konuk olduğu 14 Süper Lig maçında da gol yiyen Fenerbahçe (toplam 19), bu deplasmanda en son Todor Veselinoviç yönetiminde çıktığı karşılaşmada rakibine gol izni vermedi ( Ağustos 1988; 5-0).

Son dört Süper Lig maçında 7 puan toplayan Çaykur Rizespor (2G 1B 1M), bu puanların altısını son iki iç saha karşılaşmasında kazandı. Karadeniz ekibi bundan önce seyircisi önünde çıktığı altı karşılaşmalık süreçte sadece 4 puan biriktirebilmişti (1G 1B 4M).

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting