Ana Sayfa / Kime Ait / 6-7 Mayıs emekli ikramiye çekme zamanı

6-7 Mayıs emekli ikramiye çekme zamanı

6-7 mayıs emekli bayram ikramiye çekme zamanı. Emeklilere 6-7 Mayıs bayram ikramiyesi yatacak emekliler 1100 lira çekebilecek. Emeklilere 1100 TL bayram ikramiyesi 6-7 Mayıs tarihlerinde ödenecek. SSK emeklileri ikramiyelerini 6 Mayıs’ta alırken Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri ikramiyelerini 7 Mayıs’ta alacak.

6-7 Mayıs emekli bayram ikramiyesi ödenme tarihleri. Emeklilere bayram ikramiyeleri bu hafta perşembe ve cuma günü hesaplarına yatacak. Emekli 1100 lira emekli ikramiyesi alacak Ramazan bayramı için. Geçtiğimiz hafta yapılan yasal düzenleme ile emekli bayram ikramiyesi 1.100 TL’ye yükseltilmişti. Bu kapsamda 2021 yılı Ramazan Bayramı ikramiyesi bayramdan önceki hafta ödenecek.

BAYRAM İKRAMİYESİ 6-7 MAYIS’TA YATIRILACAK

Bakan Bilgin, SSK emeklilerinin 6 Mayıs’ta, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerinin ise 7 Mayıs’ta bayram ikramiyesi alabileceklerini duyurdu.

Bakan Bilgin, “Emek de emeklilerimiz de başımızın tacı. Emeklilerimizin 7 gün 24 saat hizmetindeyiz. Türkiye’mizin kalkınması için alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Pegasus 1 Euro uçak bileti satışı

Pegasus Hava Yolları, 1 Euro’ya uçak bileti satışı kampanyası geçerli olduğu tarihler. 1 Euro’ya uça …

Sınırsız Hosting