Ana Sayfa / Gündem / 6 Şubat okulları tatil olan deprem illeri

6 Şubat okulları tatil olan deprem illeri

Hatay ve Kahramanmaraş 6 Şubat 2024 okullar tatil. Okulları 6 Şubat tatil olan iller ve ilçeler 2024 Salı. Hatay ve Kahramanmaraş’ta depremin yıldönümü nedeniyle yarın eğitime bir gün ara verildi.

Hatay ve Kahramanmaraş 6 şubat salı okullar tatil. Depremin yıldönümünde deprem illerinde 6 Şubat 2024 okullar bir gün tatil oldu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde depremden etkilenen illerden ikisinde eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

6 Şubat 2023’te ilimiz merkezli meydana gelen depremlerin yıl dönümü sebebiyle taziye ve mezarlık ziyaretleri, anma törenlerinden kaynaklı ilimiz genelinde trafik yoğunluğu yaşanacaktır. Buna ek olarak öğrenci taşımasında kullanılan servis araçları da fazladan bir trafik yoğunluğu oluşturacaktır. Bu sebeple ilimiz genelindeki resmi ve özel her kademedeki okul ve kurumlardaki eğitim ve öğretime 6 Şubat 2024 tarihinde bir gün süreyle ara verilmiştir.”

Hatay Valiliği de duyurdu

Hatay Valiliği, Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yılı dolayısıyla eğitim öğretime yarın ara verildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, 6 Şubat 2024’te eğitim öğretime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, “6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen asırların felaketinin yıl dönümü nedeniyle ilimiz genelinde 6 Şubat 2024 Salı günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti yeni lideri kim oldu?

Meral Akşener sonrası İYİ Parti gene başkanı kim oldu. Koray Aydın İYİ Parti yeni gene …

Sınırsız Hosting