Ana Sayfa / İlginç / 99/4 celp yerleri (Askerlik 2019)

99/4 celp yerleri (Askerlik 2019)

Yeni celp dönemi 99/4 askerlik yerleri öğrenme ve e devlet askerlik yeri sorgulama. Askerlik yerlerini öğrenmeyi heyecanla bekleyen Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er adayları celp yerleri ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtını araştırıyor. Vatani görevini yerine getirecek olan vatandaşlar, açıklandığı andan itibaren askerlik yerlerini e Devlet üzerinden sorgulayabilecek. Peki, 99/4 askerlik celp yeri ne zaman açıklanacak? İşte detaylar..

Askerlik yeri öğrenme ve bakma e devlet üzerinden. yeni celp dönemi 99/4 tertiplerin askerlik yerleri öğrenme ve bakma bilgilileri. Askerlik yeri nasıl öğrenilir nereden bakılır bilgisi. Vatani görevlerini yerine getirmek için askerlik yerlerinin açıklanmasını merakla bekliyor. Asker adayları askerlik yerlerini sorgulamak için gerekli işlemleri e-Devlet üzerinden gerçekleştirecek. Peki, askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er olarak Ekim, Kasım ve Aralık 2019 tarihlerinde silahaltına alınacak yükümülerin snıflandırma sonuçları 23 Eylül 2019 tarihinde e-Devlet’ten ve askerlik şubelerinde duyurulacak.
E DEVLET ASKERLİK SORGULAMA NASIL YAPILIR?

e-Devlet askerlik sorgulama işlemleri https://www.turkiye.gov.tr/ internet adresi üzerinden yapılabilecek. Askere gidecek olanların askerlik yerlerini öğrenebilmeleri için e-Devlet şifreleri olması gerekmektedir. e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapıldıktan sonra açılan pencerede arama kısmına “Milli Savunma Bakanlığı” yazın ve ekrana yansıyan sekmeye tıklayın.
CELP NEDİR?

Askerlik alımları dönem dönem olarak yapılır ve halk arasında buna celp adı verilmektedir. Bu bakımdan kişiler askerlik yerini öğrenmesi için bu celp dönemlerinin açıklanması ve yer bilgilerinin açıklandığının ilan edilmesi ile birlikte portala giriş yaparak öğrenmesi mümkündür

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting