Ana Sayfa / Yaşam / İstanbul hafta sonu hava (21-22 Ocak 2017)
ANTALYA KAR TATİLİ OKULLAR

İstanbul hafta sonu hava (21-22 Ocak 2017)

Bu hafta sonu 21-22 Ocak 2017 İstanbul hava durumu ve tahminleri. İstanbul Beylikdzü’nde kar yağışı 20 Ocak Cuma. İstanbul meteoroloji hava tahmini hafta sonu yağmur ve soğuk var. İşte önümüzdeki hafta sonu ve hafta başı İstanbul hava durumu ve tahminleri. 

Hava durumu İstanbul hafta sonu 21-22 Ocak 2017. İstanbul’a kar yağışı hafta sonu 21 Ocak. Beylikdüzü kar yağışı Cuma 20 Ocak. İstanbul Beylikdüzü’nde kar yağışı başladı.İstanbul’da bu sabah saatlerinde başlayan kar yağışı vatandaşları şakına çevirdi. Geçtiğimiz hafta kar çok etkili yağmıştı ve vatandaşlara zor anlar yaşatmıştı. İstanbul’u terk eden kar yağışı bugün tekrar başladı. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı vatandaşları şaşkına çevirdi.
Özellikle çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri kar yağacağı belirtiliyor. Bugünden itibaren yurdun kuzey ve iç kesimlerinde sıcaklıklarda 3 ila 6 derecelik düşüş bekleniyor. Önümüzdeki hafta ortası hava daha da soğuyacak.

Marmara ve İstanbul’da sıcaklıklar yeniden sıfırın altına düşmeye başlıyor. Marmara bölgesine özellikle 25-26-27-28 Ocak tarihlerinde yeniden kar geleceği belirtiliyor.

Ancak uzmanlar tahmin edilen yağışlı sistemin geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı kadar kuvvetli olmayacağını dile getiriyor.

 

İlginizi Çekebilir

ÇOMÜ öğrencisi Zeliha Güneş öldü

Üniversiteli Zeliha Güneş Çanakkale’de kamyon çarpması sonucu öldü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencisi Zeliha Güneş, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting