Ana Sayfa / Kime Ait / Murat Ongun İBB’de daire başkanı mı olacak?

Murat Ongun İBB’de daire başkanı mı olacak?

Murat Ongun, İBB’de terfi ediyor, yeni daire başkanı olması bekleniyor. Ekrem İmamoğlu’nun sağ kolu olarak gösterilen Murat Ongun’a daha geniş yetkili bir görev tevdi edilecek gibi görünüyor. İBB Sözcülüğünün kaldırılmasının ardından murat Ongun ne olacak sorusu da yanıtını bulmuş oldu.

Murat Ongun İBB’nin 2 numarası oluyor. Ekrem imamoğlu, sözcülük görevinden aldığı murat Ongun’a daha büyük bir makam ve mevki ile ödüllendiriyor. İBB Başkanı İmamoğlu’nun Doğu Karadeniz turu dönüşünde gazetecilerle çektirdiği fotoğraf tartışmalarını ‘önemsemiyoruz’ diyen Murat Ongun’un yürüttüğü İBB sözcülüğü birimi kaldırıldı.

MURAT ONGUN DAİRE BAŞKANI OLABİLİR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu (İBB), Murat Ongun’un yürüttüğü İBB sözcülüğü biriminin kaldırıldığını doğruladı. Tele1’e konuşan İmamoğlu, Ongun’un farklı bir birimde görev alacağını söyledi.

Ongun, İmamoğlu’nun seçimi kazanıp mazbatasını aldığı Temmuz 2019’dan beri sözcülük görevini yürütüyordu. Dün Ongun’un çalıştığı birimin kaldırıldığı öne sürülse de yalanlanmıştı.

‘BİZ O TARTIŞMALARI ÖNEMSEMİYORUZ’

Ongun’un organizasyonunu yaptığı İmamoğlu’nun Karadeniz turu, geçmişte iktidara yakın bazı gazetecilerle çekilen fotoğraflar nedeniyle tartışılmıştı. Konu hakkında gazeteci İsmail Küçükkaya, Murat Ongun’la görüştüğünü söyleyerek, Ongun’un, “Biz o tartışmaları önemsemiyoruz. Topu topu 200-300 kişinin kendi aralarındaki yorumlarıdır” dediğini aktarmıştı. Ongun ayrıca çağrılan isimleri İmamoğlu’nun onayladığını belirterek “Nagehan Alçı çok seviliyor oralarda” demişti.

İlginizi Çekebilir

ABD’li bankalardan TL tavsiyei

TL değerlenmeye başladı ABD’li iki dev banka uzun vadeli TL yatırımı önerdi. TL dolar karşısında …

Sınırsız Hosting