Ana Sayfa / Spor / Abdulkadir Ömür Hull City’de

Abdulkadir Ömür Hull City’de

Acun Ilıcalı, Abdulkadir Ömür’ü takımına transfer etti. Trabzonspor, Abdülkadir Ömür’ün Hull City’ye transfer olduğunu resmen açıkladı.

Abdülkadir Ömür İngiltere’de top koşturacak. Trabzonspor’da takımdan ayrılması gündemde olan Abdülkadir Ömür için resmi bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür’ün Hull City’ye transfer olduğunu resmen açıkladı.

Yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür’ün, Hull City’ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Hull City, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 2.500.000.-EUR ödeme yapacaktır. Anlaşma kapsamında; Hull City’nin, oyuncu ile sözleşmesi devam ettiği süre boyunca İngiltere Premier Lige çıkması halinde, Kulübümüze, 2.500.000.-EUR daha ödeme yapacaktır. Ayrıca, Kulübümüze, oyuncunun bir başka kulübe kiralanması ve/veya kesin transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla Kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %50’si ödenecektir. Yine anlaşma uyarınca, oyuncunun Türkiye’ye transferi durumu söz konusu olması halinde öncelik hakkı Kulübümüze ait olacaktır” ifadeleri kullanıldı.
TRABZONSPOR KARİYERİ
Trabzonspor formasıyla 211 resmi maça çıkan Abdülkadir, bu mücadelelerde 25 gol atıp 36 asistlik performans sergiledi.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting