Ana Sayfa / Sağlık / Adem Lajajic Corona virüsü mü kaptı?

Adem Lajajic Corona virüsü mü kaptı?

Beşiktaş’ın futbolcusu Adem Lajajic için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Adem Corona virüsü mü kaptı iddiası. İtalyan basını, yüksek ateş ve boğaz enfeksiyonu yaşadığı için Trabzonspor maçının kadrosuna alınmayan Beşiktaş’ın Sırp oyuncusu Adem Ljajic’in koronavirüs şüphesi nedeniyle karantinaya alındığını iddia etti. Beşiktaş Kulübü de resmi sitesinden yaptığı açıklamada bu iddiayı kesin bir dille yalanladı.

Adem Lajajic ne hastası, italyanlar’ın iddia ettiği gibi Corona virüsü mü kaptı? Süper Lig’de Trabzonspor’u konuk edecek olan Beşiktaş’ta dev maç öncesi Adem Ljajic maç kadrosuna alınmadı. Yüksek ateş ve boğaz enfeksiyonu şikayeti nedeniyle kadroda yer almayan Sırp futbolcu için İtalya’dan bomba bir iddia geldi.

Mediaset’te yer alan haberde Adem Ljajic’in koronavirüs şüphesi nedeniyle karantinaya alındığı iddia edildi. Bu sezon 25 maçta forma giyen 28 yaşındaki oyuncu, 4 gol atıp 7 asist yaptı.


BEŞİKTAŞ’TAN YALANLAMA GELDİ
Beşiktaş Kulübü ise resmi sitesinden “Sosyal medyada, Adem Ljajic’in Corona virüsüne yakalandığının iddia edildiği paylaşımlara itibar edilmemesini önemle rica ederiz.” açıklamasında bulundu.

İlginizi Çekebilir

Buzdolabında ekmek sağlamak sağlıklı mı?

Ekmeği buzdolabında saklamak sağlıklı mı, buzdolabına ekmek konur mu soruları. Sağlık için ekmek en güzel …

Sınırsız Hosting