Ana Sayfa / Kadınca / Adem ve Tuğçe sevgili mi? (Survivor aşkları)
ADEM KILIÇCI TUĞÇE MELİS DEMİR

Adem ve Tuğçe sevgili mi? (Survivor aşkları)

Survivor Adem ile Tuğçe’nin aşk yaşadığı öne sürüldü. Adem Kılıççı ile Tuğçe Melis Demir birlikte mi sorusu soruluyor. Survivor sonrası aşk yaşayanlar artıyor. Survivor Adem Kılıççı ile Tuğçe Melis Demir aşk mı yaşıyor?

Survivor Adem ve Tuğçe aşkı iddiası magazin gündemine damgasını vurdu. Survivor 2017 yarışmacılarından Adem Kılıççı ile Tuğçe Melis Demir’in samimi görüntüleri ‘aşk mı yaşıyorlar? sorularına neden oldu
Survior 2017’nin hırslı yarışamcılarından ünlüler takımından Adem Kılıççı’nın adada takım arkadaşı Sabriye ile yakınlık kurması, ikili arasında aşk dedikodularının çıkmasına neden olmuştu.

Yine Survivor’da Sabriye, Adem’i Berna’dan sık sık kıskanıyor, “Berna mı daha güzel ben mi?” sözleriyle Adem’i sıkıştırıyordu.

Adem yarışma sonrası verdiği röportajda, Sabriye ile sadece arkadaş olduklarını bir kez daha dile getirmişti.
ADEM VE TUĞÇE AŞK MI YAŞIYOR?

Gönüllüler takımında yer alan Tuğçe Melis Demir ise adada takım arkadaşı Ogeday ile yakın arkadaştı. Adem’in en büyük rakiplerinden Ogeday’ın yakın arkadaşı olan Tuğçe Melis Demir ile Çeşme’de samimi bir şekilde görüntülenmesi şaşkınlık yarattı. İkilinin bu görüntüleri ‘Adem ve Tuğçe Melis Demir aşk mı yaşıyor?’ sorusunu akıllara getirdi.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting