Ana Sayfa / Yaşam / Adıyaman’da 2 polis şehit, isimleri

Adıyaman’da 2 polis şehit, isimleri

SON DAKİKA ADIYAMAN HABERLERİ. Adıyaman Altınşehir Karakolu’nda görevli polis memurları arasında nedeni bilinmeyen tartışma sonrası çıkan silahlı çatışmada; 2 polis memuru vefat etti , 8 polis memuru yaralandı.Emniyet-Sen Genel Başkanı Faruk Sezer, Adıyaman’da bir polisin görevlendirme nedeniyle tartıştığı başkomiser ve komiseri öldürdüğünü, bazı polisleri de yaraladığını belirtti

Adıyaman polis karakolu kavgası şehit olan polis memurlarının isimleri. Adıyaman Altınşehir Karakolu’nda görevli polis memurları arasında nedeni bilinmeyen tartışma sonrası çıkan silahlı çatışmada; 2 polis memuru vefat etti , 8 polis memuru yaralandı. Olay, Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu’nda yaşandı. İddiaya göre, karakolda görevli bir polis memuru, bilinmeyen bir nedenle görev başındaki diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Olay sonrası yaralı polislerin olduğu, bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DİĞER POLİS MEMURLARINA ATEŞ ETTİ

Olay, Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu’nda yaşandı. İddiaya göre, karakolda görevli bir polis memuru, bilinmeyen bir nedenle görev başındaki diğer polis memurlarına silahla ateş etti.

Olayda 2 polisin yaralandığı öğrenildi.

ADIYAMAN ŞEHİT OLAN BAŞKOMİSER VE KOMİSERİN İSİMLERİ

Emniyet-Sen Genel Başkanı Faruk Sezer, Adıyaman’da bir polisin görevlendirme nedeniyle tartıştığı başkomiser ve komiseri öldürdüğünü, bazı polisleri de yaraladığını belirtti

İÇİŞLERİ BAKANI AÇIKLADI

Ali Yerlikaya, mesajında, “Bugün saat 20:15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü yaralamıştır. Olayın faili S.U.Ş, etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştır. Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur. Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting