Ana Sayfa / Yaşam / Adliyede Sarallar-Şahinler çatışması 21 Eylül
ADLİYE ÇAĞLAYAN

Adliyede Sarallar-Şahinler çatışması 21 Eylül

Sarallar ile Şahinler çeteleri Çağlayan Adliyesi’nde çatıştı 21 Eylül. Adliyede silah ve kurşun sesleri yankılandı. İstanbul Çağlayan’daki adalet sarayında silahlı çatışma haber ve gelişmeleri. İstanbul Çağlayan’daki Adalet Sarayı’nda çatışma çıktı. Bir kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan bir şahıs uzun süre polise direnirken, gelen son dakika bilgisine göre, kaçan grup çatışmaya adliye yakınlarında devam ediyor.

Çağlayan’da adalet sarayında çatıyşan iki çete üyeleri adliyede silah ve kurşun sesleri. Şahinler ve Sarallar çetesi Çağlayan adliyesinde çatıştı.

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’nın önünde silah sesleri duyuldu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Olayda bir kişi gözaltına alınırken, kaçan grup çatışmaya adliye yakınlarında devam ediyor.

Hürriyet’in edindiği bilgiye göre çatışma, geçen ocak ayında Sultangazi’de bir oyun salonunda çıkan, 3 kişinin öldüğü silahlı kavganın tarafları arasında yaşandı.

Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir oyun salonunda 24 Ocak’ta iki grup arasında çıkan tartışmada silahlar çekilmiş, üç kişi ölmüştü.

Polis cinayetlerin ardından ilçedeki 7 kişilik bir uyuşturucu çetesini çökertmişti.

Dava Çağlayan Adliyesi’nde sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting