Ana Sayfa / Sağlık / Adriano ve Medel sakatlandı

Adriano ve Medel sakatlandı

Beşiktaş’ta Adriano ve Medel Başakşehir maçında sakatlandı hafta içinde UEFA Avrupa ligi’nde oynayıp oynayamayacağı merak ediliyor. Beşiktaş’ın iki yıldızı Adriano ve Medel Medipol Başakşehir maçını tamamlayamadılar. Mücadelenin 25. dakikasında Adriano, sakatlanarak yerini Caner Erkin’e bıraktı. Karşılaşmanın 80. dakikasında ise bu kez Gary Medel bir sakatlık yaşadı. Medel’in yerine oyuna Güven Yalçın girdi. Medel ve Adriano’nun sakatlıkları UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi teknik heyeti zora soktu.

Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçında Medel ve Adriano sakatlandı Şenol Güneş büyük üzüntü yaşadı. Spor haberleri artık sakatlık haberleriyle de dikkat çekiyor. Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi, Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaştığı mücadele Gary Medel ve Adriano’nun sakatlığı ile sarsıldı. Karşılaşmanın 23. dakikasında Visca ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan Adriano için sağlık görevlileri sahaya girdi. İlk tedavisi saha içinde yapılan Adriano, oyuna devam edemeyeceğini belirterek değişiklik istedi. Beşiktaş’ta teknik heyet, 25. dakikada Adriano’nun yerine Caner Erkin’i sahaya sürdü.

MEDEL GENK MAÇINDA OYANAYAMAYABİLİR

Karşılaşmanın 80. dakikasında ise bu kez Gary Medel sakatlık yaşadı. Yaşadığı ağrı sonrası yedek kulübesine değiştirilmesi şeklinde işaret veren Gary Medel’in yerine Güven Yalçın oyuna dahil oldu.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Genk ile deplasmanda oynayacağı kritik maç öncesi Medel ve Adriano’nun sakatlığı, Beşiktaş teknik heyetini zora soktu. Hem Medel’in hem de Adriano’nun arka adalesinde sertleşme olduğu için oyuna devam edemedikleri öğrenildi. Adriano’nun durumu yapılacak son kontrollerden sonra belli olacak.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting