Ana Sayfa / İlginç / Ağrı İŞKUR il müdürü Gıyas Güven kimdir

Ağrı İŞKUR il müdürü Gıyas Güven kimdir

Gıyas Güven aslen nereli, neci ve kim soruları. Ağrı İŞKUR il müdürü Gıyas Güven, neden gündem oldu hakkındaki iddialar ne, ne dedi bilgisi. Gıyas Güven Kimdir? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ağrı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gıyas Güven’in biyografisini sizler için derledik. Twitter’da ve diğer sosyal medya platformlarında adı sıklıkla geçen Ağrı İşkur Müdürü Gıyas Güven kimdir? İşte detaylar..

Gıyas Güven nereli, neci ve kim bilgileri. Ağrı İŞKUR il müdürü Gıyas Güven, eğitimi, yaşamı hakkındaki son iddialar ve kim ne dedi bilgisi. Gıyas Güven, soslyal medyada neden gündem oldu haberler için ne dedi?

Gıyas Güven kimdir? Çeşitli noktalarda memuriyet hayatı bulunan Gıyas Güven, esasen sınıf öğretmenliği bölümünden mezundur. Ancak uzun senelerdir farklı memuriyet dairelerinde memur olarak görev almaktadır. Peki Gıyas Güven kimdir?

GIYAS GÜVEN SAVCI SAYAN’IN YAKINI MI?

GIYAS GÜVEN KİMDİR?

1979 senesinde dünyaya gelmiştir.  Üniversite öğrenimini Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde bitirmiştir. 

Memuriyet yaşamına TEDAŞ’ta başladı. Aynı Kurumda memur, İnsan Kaynakları Şefi, İnsan Kaynakları Şube Müdürü ve İdari ve Mali İşler İl Müdür Yardımcısı görevlerinde yer aldıktan sonra 2013 senesine İŞKUR Kurumuna atandı. Ağrı İŞKUR İl Müdür Yardımcısı olarak görevini ifa ettikten sonra Ağrı İŞKUR İl Müdürlüğü görevine getirildi. Evli ve üç çocuk babasıdır.

GIYAS GÜVEN ARAÇ İÇİNDE VİDEO

Youtube’da yayın yapan İlave TV isimli kanalın muhabiri Arif Kocabıyık sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle bir anda gündeme oturdu.

Ağrı İşkur İl Müdürü Gıyas Güven’e ait olduğu iddia edilen ve bir arabanın içerisinde çekilmiş müstehcen görüntüler Kocabıyık tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntüler sosyal medyada bir anda gündem oldu.

Kaynak: Ağrı İŞKUR İl Müdürü Gıyas Güven’e ait olduğu iddia edilen müstehcen görüntüler gündem oldu

İlginizi Çekebilir

Benekli kaplumbağa koruma altında

Düzce’de benekli kaplumbağalar koruma altına alındı. Düzce ve çevresindeki yaban hayvanları. Doğa Koruma ve Milli …

Sınırsız Hosting