Ana Sayfa / Kadınca / Kobe Bryant’ın eşine 16 milyon dolar tazminat

Kobe Bryant’ın eşine 16 milyon dolar tazminat

Kobe Bryant’ın kaza fotoları eşine 16 milyon dolar tazminat kazandırdı. Efsane ünlü basketbolcu Kobe Bryant helikopter kazasında kızıyla birlikte yanarak can vermişti.

Kobe’nin eş 16 milyon dolar tazminat kazandı. Kobe Bryant ölümü ve sonrasında yaşananlar film senaryosu olacak gibi görünüyor. Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) 20 yıl boyunca giydiği Los Angeles Lakers formasıyla sayısız başarı ve rekora imza atan Kobe Bryant’ın hayatını kaybettiği helikopter kazasının enkazının fotoğrafları için açılan davada eşi Vanessa Bryant, 16 milyon dolar tazminat kazandı.

NBA’nın yıldız oyuncusu basketbolcu Kobe Bryant’ın hayatını kaybettiği helikopter kazasının enkaz görüntüleri için açılan davada karar çıktı. Eşi Vanessa Bryant, 16 milyon dolar tazminat kazandı.

Mahkeme, ABD’nin California eyaletine bağlı Los Angeles Country Belediyesi aleyhine tazminata hükmetti. Polis ve itfaiyecilerin helikopterin düştüğü bölgede çektikleri fotoğrafların ailede duygusal zarara yol açtığı gerekçesiyle Bryant’a 16 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verildi.

wq.png

Byrant, ifadesinde, çocuklarının ve kendisinin, fotoğrafları sosyal medyada görme korkusuyla yaşadıklarını belirterek büyük stres altında olduklarını vurguladı.

Fotoğrafların kendisi ve ailesine zarar verdiğini ifade eden Bryant, “O fotoğrafları görmek istemiyorum. Kocamı ve kızımı eski halleriyle hatırlamak istiyorum.” dedi.

Öte yandan, mahkeme, aynı kazada eşini ve çocuğunu kaybeden Chris Chester’in de 15 milyon dolar tazminat alacağını duyurdu.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting