Ana Sayfa / Manşet / Ağrı’da katliam gibi kaza

Ağrı’da katliam gibi kaza

Ağrı’da feci kazada ölenlerin sayısı 7 yaralı 11. Ağrı’nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı. Kaza sonrası araçlarda yangın çıktı. Kazanın ardından itfaiye ekipleri ve 112 ekipleri bölgeye sevk edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan söz konusu kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Ağrı’da zincirleme kaza şoku. Katliam gibi kazada ölenlerin sayısı arttı. Ağrı’nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü, TIR ve tankerin karıştığı kazada, araçlar alev aldı. Ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, ihbar üzerine bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Tutak ilçe merkezine girişte, saat 14.30 30 sıralarında TIR, tanker ve yolcu otobüsü, kazaya karıştı. Kaza sırasında araçlar alev aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

5749174.jpg

Kaza nedeniyle Ağrı-Patnos karayolu trafiğe kapandı. İtfaiye ekipleri, alev topuna dönen araçlara müdahale etti.

5749055.jpg
BOZDAĞ: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ağrı’nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kaza ile ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır” ifadelerini kullandı.

2’Sİ AĞIR 11 KİŞİ YARALANDI

21 kişinin bulunduğu yolcu otobüsündeki 7 kişi hayatını kaybederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazada 2’si ağır 11 kişinin ise yaralandığını ve tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

İlginizi Çekebilir

Yasin Survivor veda etti

Dün gece Survivor elenen isim Yasin oldu. Survivor 2024 elenen isim Yasin dün akşam. Yunus …

Sınırsız Hosting