Ana Sayfa / Yaşam / Yasin Survivor veda etti

Yasin Survivor veda etti

Dün gece Survivor elenen isim Yasin oldu. Survivor 2024 elenen isim Yasin dün akşam. Yunus Emre Yasin’i eledi. Survivor All Star 2024 yarışmasında 1 Mayıs Çarşamba akşamı eleme heyecanı yaşanıyor. Erkek elemesinin gerçekleşeceği düelloda 4 güçlü isim mücadele ediyor. Mavi takımdan Yasin ve Batuhan, Kırmızı takımdan ise Yunus Emre ve Sercan eleme potasında mücadele ediyor. Gecenin sonunda bu dört isimden biri adaya veda edecek. Peki, adaya kim veda edecek? Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 elenen isim hangisi oldu? Yasin mi, Batuhan mı, Yunus Emre mi, Sercan mı adaya veda etti? İşte detaylar

Dün gece Survivor 2024 elenen isim Yasin Obuz oldu. Yasin Obuz’un Survivor macerası bitti.

SURVİVOR ELEME DÜELLOSUNDA 4 GÜÇLÜ İSİMDEN HANGİSİ KAZANACAK?

Survivor eleme düellosunda Mavi takımdan 2, Kırmızı takımdan 2 yarışmacı var. İlk eşleşme Batuhan ve Yasin arasında olurken diğer eşleşme ise Yunus Emre ve Sercan arasında oldu.

YUNUS EMRE – SERCAN DÜELLOSU!

Kırmızı takımdan Yunus Emre ve Sercan ilk turda birbirleriyle eşleştiler. Kazanan adını adaylıktan sildirerek adada kalmaya devam edecek. Kaybeden ise final turunda yeniden yarışacak. Bu eşleşmenin kazananı 5-2’lik skorla Sercan oldu. Böylelikle Sercan adaylıktan adını sildirdi. Yunus Emre finalde yeniden yarışacak.

BATUHAN – YASİN DÜELLOSU!

Mavi takımdan ise Batuhan ve Yasin ilk eşleşmede rakip oldular. Kazanan adını adaylıktan sildirerek adada kalmaya devam edecek. Kaybeden ise final turunda yeniden yarışacak. Bu düelloyu Batuhan önde götürürken kazananın kim olacağı merak ediliyor. Bu düellonun kazananı 5-2’lik skorla Batuhan oldu. Yasin finalde Yunus Emre’yle karşılaşacak.

Final turunda Yunus Emre ve Yasin karşı karşıya geldi. Dizinden sakatlanan Yasin zorlukla Yunus Emre’ye karşı mücadele ediyor. Düelloyu izleyenlerin ise yürekleri ağızlarına geldi. Kaybeden haftanın elenen ismi oldu ve adaya veda etti. Final düellosunun kazananı 6-4’lük skorla Yunus Emre oldu. Yunus Emre adaylıktan adını sildirdi ve adada kalmaya devam edecek. Yasin ise Survivor’a veda eden isim oldu.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting