Ana Sayfa / Yaşam / AHL’de yaralanan THY personeli

AHL’de yaralanan THY personeli

THY uçuş personeli AHL’deki kazada yaralandı. Türk Hava Yolları’nın (THY) Beyrut-İstanbul seferini yapan TK825 sefer sayılı uçağında görevli uçuş ekibini terminale götüren ekip aracına traktör çarptı.

Bir pilot ve 2 hostes Atatürk Havalimanı’ndaki kazada yaralandı. Türk Hava Yolları’na (THY) ait TK825 sefer sayılı Beyrut-İstanbul seferini yapan uçağın uçuş ekibi kaza geçirdi.

AHL’DEKİ APRON KAZASI

Beyrut’tan gelen THY’ye ait uçak, seferişni tamamladıktan sonra Atatürk Havalimanı’ndaki 112 numaralı körüğe park etti. Uçaktaki yolcular indirildikten sonra uçuş ekibi de uçaktan ayrılarak kendilerini terminale taşıyan servis aracına bindi. 205 numaralı girişe yanaşmak isteyen servis aracına bir traktör çarptı.

Çarpma sonrası otobüs bir başka araca çarparak durdu. Olay sırasında serviste bulunan iki kabin memuru ve bir pilot hafif şekilde yaralanırken, aracın sürücüsünün ise boynundan yaralandığı ve kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Yaralan uçuş ekibinin ise tedavisi havlimanında sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra evlerine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

Korhan Berzeg gizemi çözüldü

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’i yaban hayvanları parçalamış. Kayıp ekonomist gizemi çözüldü. Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting