Ana Sayfa / Genel / Ahmet Kaya filmi izle vizyon tarihi

Ahmet Kaya filmi izle vizyon tarihi

Ahmet Kaya filmi ne zaman hangi sinemalarda vizyon tarihi belli oldu. Ahmet Kaya filmi nerede çekildi kimler oynuyor bilgisi. Ahmet kaya filminde Ahmet Kaya’yı kim oynuyor sorusu. Ahmet Kaya vatan hasreti çekerken başka hangi acıları yaşadı?

Ahmet’in Türküsü filmi izle vizyon tarihi ve Ahmet Kaya’nın yaşamı. Ahmet Kaya’nın Ahmet’in tTrküsü filmi nerede çekildi kimler oynuyor bilgisi.

Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler’in başrollerinde yer aldığı, Ahmet Kaya’nın hayatını konu alan “Ahmet’in Türküsü” adlı film, 1 Mart’ta sinemalarda olacak.

Vatan hasreti ve yaşadığı acılar
1 Mart’ta vizyona girecek olan filmde Celil Nalçakan, Ahmet Kaya’yı canlandırıyor. Ahmet Kaya’nın hayatının dönüm noktalarını seyirciyle buluşturacak olan yapımda, Ahmet Kaya’yı hedef alanlar, Paris’teki yaşamı, vatan hasreti ve yaşadığı diğer acılar gibi konular ele alınacak. Kudret Sabancı’nın yönettiği “Ahmet’in Türküsü”nün yapımını Erbay Medya üstlenirken, Engin Elgün ve Savaş Korkmaz tarafından kaleme alınan film, Ahmet Kaya’nın müzik kariyerinin yanı sıra toplum üzerindeki etkisini ve eserlerini de mercek altına alıyor.
Gülten Kaya dava açmıştı
Sanatçı Ahmet Kaya’nın mirasçıları olan GAM Müzik ve eşi Gülten Kaya Hayaloğlu, bir süre önce Ahmet Kaya’nın yaşam öyküsünü ele alan bir filme karşı yasal işlem başlatmışlardı. Bu dava, filmin yönetmeni Gani Rüzgar Şavata’ya karşı açılmıştı. Kaya Hayaloğlu tarafından yapılan açıklamada, Ahmet Kaya’nın hayatını ya da eserlerini konu alan herhangi bir projeye onay verilmeyeceği ifade edilmişti.

AHMET’İN TÜRKÜSÜ FİLMİ KONUSU NE?

Ahmet Kaya’nın hayatının dönüm noktalarını seyirci ile buluşturacak olan ‘Ahmet’in Türküsü’ filminde , ‘Kimler Ahmet Kaya’yı hedef aldı?’, ‘Neden Ahmet Kaya?’, ‘Ahmet Kaya Paris’te neler yaşadı?’ gibi pek çok soruya yanıt verilecek.

Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler’in başrollerini paylaştığı, yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı‘nın oturduğu ‘Ahmet’in Türküs’nün yapımcılığını ise Erbay Medya üstlendi.

Senaryosuna Engin Elgün ve Savaş Korkmaz’ın imza attığı film, Ahmet Kaya‘nın sadece müzik kariyerini değil, aynı zamanda toplum üzerindeki derin etkisini ve ses getiren eserlerini de mercek altına alacak.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting