Ana Sayfa / Kadınca / Saadet Şen neci, nereli, yaşı?

Saadet Şen neci, nereli, yaşı?

Saadet Şen aslen nereli, kaç doğumlu, eğitimi ve kimdir bilgileri. Saadet Şen ne yapıyor nasıl ünlü oldu nerede yaşıyor bilgileri. Türkiye’nin ilk kadın motivasyon konuşmacısı Saadet Şen’in kim olduğu merak ediliyor. Birçok programa katılan Saadet Şen, performansınızı ve deneyiminizi arttırmanızı yardımcı oluyor. Peki, Saadet Şen kimdir? Saadet Şen kaç yaşında, nereli?

Saadet Şen neci, nereli, eğitimi ve kimdir bilgileri. Saadet Şen’e nasıl ulaşılır, sosyal medya hesapları iletişim adresi. Birçok kişi Saadet Şen’in kim olduğunu merak ediyor. Saadet Şen’in ne iş yaptığı, kaç yaşında olduğu en çok araştırılanlar arasında. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde uzman koçluk yapan Saadet Şen, bireysel eğitimlerine de devam ediyor. Peki, Saadet Şen kimdir? Saadet Şen kaç yaşında, nereli?

SAADET ŞEN KİMDİR?

Saadet S¸en, Türkiye’nin ilk kadın Motivasyon Konuşmacısı olarak tanınan bir dönüşüm lideridir. Zihinsel engelleri aşmak, potansiyeli zirveye taşımak ve hayatın dönüşümlerle dolu olduğunu kanıtlamak için tutkulu bir yolculuğa çıkan Saadet S¸en, 20 yılı aşkın süredir liderlerden, sporculardan, CEO’lardan, girişimcilere ve saygın kurumlara kadar geniş bir kitleye hitap etmektedir.

Saadet Şen kimdir? Saadet Şen kaç yaşında, nereli?

Saadet Şen kimdir? Saadet Şen kaç yaşında, nereli?

İlginizi Çekebilir

Yusuf Yazıcı evlendi

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi.  Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un ile milli futbolcu …

Sınırsız Hosting