Ana Sayfa / Yaşam / Ajda Pekkan kiminle birlikte

Ajda Pekkan kiminle birlikte

Bülent Çavuşoğlu aslen nereli, neci ve kim merak ediliyor. Süperstar Ajda Pekkan’ın Bülent Çavuşoğlu ile sevgili olduğu iddiaları yeniden magazin gündeminde. Ajda Pekkan, sevgilisi ile ilgili soruları iyi gidiyor diye yanıt verdi. 

Ajda Pekkan’ın sevgilisi ile ilgili haberler bugün magazin basınında manşetlere taşındı. Ajda Pekkan 72 yaşında ve sevgilisinin de kendisinden 22 yaş küçük olduğu öne sürülüyor haberlerde. İşte magazin medyasında yer alan o haberlerden bazı bölümler ve iddialar.

AJDA-BÜLENT ÇAVUŞOĞLU İLİŞKİSİ

72 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan 8 yıldır aşk yaşadığı 50 yaşındaki Bülent Çavuşoğlu ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Pekkan, ilişkisi için “Her şey çok güzel gidiyor” dedi.
Ajda Pekkan (72) kendisinden 22 yaş küçük Bülent Çavuşoğlu (50) ile yaşadığı aşkı 8 yıl sonra ilk kez itiraf etti

8 YILLIK İLİŞKİSİ HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Bir otelin davetinden çıkarken görüntülenen Ajda Pekkan, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa muhabirinin sorularını yanıtladı. Süperstar “Bülent Bey ile ilişkiniz nasıl gidiyor?” sorusuna “Her şey çok güzel gidiyor, iyiyiz” cevabını verdi.
PEKKAN’LA TANIŞTIĞINDA 5 YILLIK EVLİYDİ

Bülent Çavuşoğlu Pekkan’la ilişkisinin başladığı günlerde 5 yıllık evliydi. İhaneti öğrenen eşi, oğlu Efe’nin annesi Tuğçe Eyilik dava açtı. Çift çekişmeli bir davanın ardından 2014’te boşandı.
PARTİDE ÇEKİLEN FOTOĞRAF AŞKI ELE VERDİ

Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu’nun ilişkisi 2011’de bir partide çekilen bu fotoğrafla ortaya çıkmıştı.

İlginizi Çekebilir

Hırsızlık yaparken yakalanan ünlü voleybolcu

Hırsızlık yaparken yakalanan ünlü erkek voleybolcu ve sevgilisi kim? Eski erkek voleybolcu hırsızlık yaparken suçüstü …

Sınırsız Hosting