Ana Sayfa / Genel / Ak Parti’le belediye başkan adayı başvuru sayısı

Ak Parti’le belediye başkan adayı başvuru sayısı

31 Mart tarihinde yapılacak seçimler için AK Parti’ye yapılan belediye başkan aday adaylık başvuru sayısı belli oldu. En çok başkan aday adayının başvurduğu parti AK Parti oldu. AKP Seçim İşleri Başkanlığı, belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurularının sona ermesinden sonra bir açıklama yaparak, kaç kişinin başvuruda bulunduğunu duyurdu. Yapılan açıklamaya göre toplam 7 bin 180 kişi Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK parti’ye 7 bin 180 kişi belediye başkan aday adayı olmak için başvuru yaptı 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için. AKP Seçim İşleri Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Bilindiği üzere aday adaylığı müracaatları 5 Kasım 2018 Pazartesi günü başlamıştır. Belediye Başkan aday adaylığı müracaatları 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 24:00’te sona ermiştir. İl Genel ve Belediye Meclis üyeliklerine ilişkin müracaatlar ise 3 Aralık Pazartesi gününe kadar devam edecektir. Belediye Başkanlıkları için müracaat aldığımız 5-16 Kasım tarihleri arasında toplam 7.180 kişi Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur.”

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting