Ana Sayfa / Yaşam / Telefonda iki Whatsapp nasıl kullanılır

Telefonda iki Whatsapp nasıl kullanılır

Aynı telefonda iki farklı Whatsapp kullanma kısa yolu. Teknoloji haberleri ve pratik bilgileri. WhatsApp küresel olarak en çok kullanılan anlık iletişim ve mesaj uygulamalarından biri olma yolunda büyük adımlarla ilerlemektedir. Peki Android telefonunuzda tek WhatsApp yetmiyor mu? İkinci bir WhatsApp hesabına mı ihtiyacınız var ? Yazımızın devamını okuyarak sizde iki farklı WhatsApp uygulamasını kullanmayı öğrenebilirsiniz.

Telefonunuzda aynı anda iki farklı whatsapp kullanmak ister misiniz. İşte teknoloji sitelerinde bununla ilgili yazılmış en güzel ve en anlaşılır makale. Sizler için geliştirilmiş uygulama sayesinde tek telefon ile iki farklı WhatsApp hesabına sahip olacak ve tek telefondan yönetebileceksiniz. Yapmanız gereken işlem ise ikinci WhatsApp hesabı kullanma için yeni bir numaranızın olması. Şirket ya da diğer kullanılmayan hattınız veya internet üzerinden uygulamalar aracılığıyla aldığınız numaralarınız olabilir.

Tek yapmanız gereken ise telefonunuza kuracağınız farklı bir WhatsApp uygulaması ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Farklı bir uygulama ile ikinci WhatsApp hesabı açma sırasında kullanma şansınız bulunuyor. Telefondan aynı anda iki farklı uygulama kullanmak için birkaç farklı yöntem bulunmaktadır, kısa keserek bu yöntemlere dönmek istiyorum. Android telefonlarınızda “Misafir” modunu kullanarak iki WhatsApp hesabını aynı cihazda kullanabilmenizin mümkün olduğunu biliyor muydunuz ? Birbirinden farklı olacak şekilde farklı numaralara hizmet veren bir hesap daha yaratmak için aynı cihaz üzerinde yeni bir e-posta adresi ve aynı uygulamalar kurmanız mümkündür. Peki, neden bunlardan biri WhatsApp için olmasın
Parallel Space uygulaması birçok sosyal medya uygulaması için kullanım kolaylığı sağlayan çok kullanışlı bir uygulamadır. Parallel Space uygulaması tamamen ücretsiz bir uygulama olmakla birlikte kullanımı da oldukça kolaydır. Mobil cihazınız üzerinde açılan uygulamalar için özel bir alan yaratarak sosyal medya uygulamaları, oyunlar, anlık mesajlaşma uygulamaları gibi birçok uygulamayı farklı bir hesaptan kullanma özelliği mümkün kılmaktadır. Bu özelliğinden dolayı Android cihazımız üzerinden 2 farklı WhatsApp hesabı kullanabiliriz.

Yapmanız gereken Google Play üzerinden Parallel Space uygulaması indirmek ve giriş yapmak. Herhangi bir üyelik gerektirmeyen uygulamaya giriş yaptıktan sonra farklı bir hesaptan kullanmak istediğiniz uygulamayı seçerek, uygulamayı telefonunuza kurabilirsiniz. Sizin yapmanız gereken WhatsApp ‘ı seçmek ve ikinci bir WhatsApp olarak kullanmaya başlamaktır

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting