Ana Sayfa / Kime Ait / Silinmiş Instagram hesabı yeniden açma

Silinmiş Instagram hesabı yeniden açma

Instagramda silinmiş bir hesabı yeniden açma yolu. Silinmiş Instagram hesabı yeniden nasıl açılır yolu. Teknoloji haberleri ve sosyal medya kısa yolları pratik bilgileri. 

Bazen sosyal medya hesaplarımız silinebilir ya da sileriz. sonra da yeniden açmak isteriz. Peki böyle bir durumda ne yapılması gerekir. mesela silinmiş bir Instagram hesabı yeniden nasıl aktif edilir gelin birlikte okuyalım. Instagram silinen hesabı geri getirme işlemi sayesinde artık eskisi gibi kullanıcı adı ve hesabınıza ulaşabilirsiniz. Bu sosyal medya platformunun yayınlamış olduğu Instagram silinen hesabı geri alma işlemi sayesinde hesabını daha önceden silen kullanıcıların içini rahatlatan Instagram ekibi bu sayede kullanıcı memnuniyetini de arttırmayı başarmıştır.
Öncelikle Instagram hesabınızın kesin olarak silinmiş olduğundan emin olmalıyız. Eğer hesabımız silinmiş ise ve kullanıcı adını girdiğimizde hiç bir hesap çıkmıyor ise hesabınızı silmiş olabilirsiniz. Fakat bu işlem Instagram hesabını dondurup geri alma işlemiyle karıştırılmamalıdır. Silinen hesabı geri alma işlemi için Instagram hesabı geri alma formu bulunmaktadır. Adım adım bu formda yer alanları uyguladıktan sonrasında silinen hesabınızı geri alabilirsiniz.
Eğer bilgileriniz doğru girilmiş bir şekilde ise mail kutunuzu açtığınızda “The Instagram Team” dan bir mail alacaksınızdır. Maili açtığınızda size sayılardan oluşmuş bir kod verecek ve sizin bu kodu bir kağıda el yazınız ile yazıp yüzünüzün göründüğü bir fotoğraf çekmenizi isteyecektir. Çektiğiniz fotoğrafta dikkat etmeniz nokta elinizin de kağıdı tutarken gözükmesi olacaktır. Maili fotoğrafınız ile cevaplayabilirsiniz.
Ardından Instagram silinen hesabı geri getirme işleminin başarı olması için tek yapmanız gereken şey beklemek olacaktır. Instagram hesabınızın geri getirilebilmesi tamamen Instagram ekibinin çabukluğuna bağlı bir iştir.

Eğer hesabınız politika ihlalleri nedeni ile kapatıldığı şeklinde bir mesaj alırsanız yapmanız gereken iş aynı formu yeniden yanıtlamak ve cevap olarak Instagrama : “Hesabım çalındı ve ben Instagramı çok seviyorum. Lütfen hesabımı almaya yardım edin.” diye bir mail atarsanız, hesabınızı yeniden aktif etmek için insiyatif oranı artacaktır

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Sınırsız Hosting