Ana Sayfa / Yaşam / AKP Söyle seçim şarkı sözleri

AKP Söyle seçim şarkı sözleri

Söyle şarkısı sözleri ve AK parti seçim şarkısı söyle şarkısı kim söylüyor sözleri. 28. Dönem milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala AK Partisi’nin seçim sürecinde kullanacağı şarkı belli oldu. AK Parti’nin seçim beyannamesinin açıklandığı ve aday tanıtımının yapıldığı toplantıda Yücel Arzen ve ekibi tarafından seçim şarkısı Söyle ilk defa seslendirildi.

AKP seçim şarkısı Söyle sözleri, Söyle müziği kim söylüyor bilgisi. Partilerin 14 Mayıs seçim şarkıları ve sözleri.

14 Mayıs’ta düzenlenecek seçimler için geri sayım sürerken AK Parti’nin yeni seçim şarskısı da belli oldu. AK Parti’den İstanbul 3. bölge milletvekili adayı olan müzik sanatçısı Yücel Arzen tarafından bestelenen şarkının ismini de bizzet Arsen açıkladı.

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan Arzen AK Parti’nin seçim çalışmaları için ‘Söyle’ isimli bir şarkı hazırladığını ve salonda seslendireceğini açıklayan Arzen, “Yeni bir Kuvayi Milliye şarkısı, marşı” dedi. İşte AK Parti 2023 seçim

“SANAT BİRİKİMİMİ MECLİS’TE KULLANACAĞIM”

Sanatçı olarak çıkacağı sahneden milletvekili adayı olarak ineceğini belirten Arzen, “Benim çok önemli. ‘Söyle’ diye yeni bir şarkı seslendireceğim. Yeni bir Kuvayi Milliye şarkısı, marşı. Bizim için de hayırlara vesile olur inşallah. Bence Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde birinci Meclis yine gündemde. Ben de sanat birikimimi Meclis’te kullanacağım” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin seçim kampanyasında kullanacağı şarkı belli oldu.

Kuvayımilliye ruhuyla yazıldığı belirtilen ‘Söyle’ isimli şarkı, ilk kez aday tanım toplantısında seslendirildi.

Şarkı, asrın felaketine karşı, ümidin çağrısı ile başladı. Çocuklardan ve gençlerden oluşan dinamik koro eşliğinde seslendirildi.

Ana tema ‘Türkiye Yüzyılı’

Şarkıyla ‘şahlanan Türkiye’ imajı çizildi. Eserin sözleri yazılırken, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden ve ünlü şairlerin yapıtlarından ilham alındı.

Eserde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstiklal Marşı’nın dizelerini seslendirdiği bölüm de yer aldı.

Söz ve müziği AK Parti İstanbul 3. Bölgeden aday olan Yücel Arzen’e ait olan şarkıda Türkiye’nin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi anlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Hırsızlık yaparken yakalanan ünlü voleybolcu

Hırsızlık yaparken yakalanan ünlü erkek voleybolcu ve sevgilisi kim? Eski erkek voleybolcu hırsızlık yaparken suçüstü …

Sınırsız Hosting