Ana Sayfa / Kadınca / Akşener’e İkizdere’de provokasyon

Akşener’e İkizdere’de provokasyon

Rize İkizdere’de meral Akşener’e provokasyon girişimi. İkizdere’de doğanın tahrip edilmesine, talan edilmesine ses çıkarmayan malum çevrelerin piyonu, İYİ Parti Lideri meral Akşener’e sözlü saldırı girişiminde bulundu, Akşener’in cevabı karşısında ise neye uğradığını şaşırdı. İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Rize’nin İkizdere ilçesini ziyareti sırasında gerginlik yaşandı. AK Partili grubun protestosu üzerine ortalık karıştı. Protestoculardan birinin Akşener’e “PKK’yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?” demesi tansiyonu yükseltti. Bunun üzerine Akşener ” Nasıl bir iftira? Sizi Allah’a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri’yi ben mi söyledim? Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan” diyerek cevap verdi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e İkizdere’de saygısızlık yapıldı Akşener gereken cevabı verdi. Meral Akşener, liderliğini gösterdi İkizdere’de bazı maşaların sözlü tepkisine anında yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rize’nin İkizdere ilçesine yaptığı ziyarette gergin anlar yaşandı.

AK Partili bir grup ile İYİ Partililer arasında gerginlik çıktı. AK Partili bir kadın Akşener’e “PKK’yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin? PKK ile işbirliği yapmıyor mu bu, CHP’yle iş birliği yapmıyor mu bu? Açıklama yapar mısınız?” diye sordu.

“SİZİN ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

Bunun üzerine Akşener “Yapmıyorum kardeşim, bak ezan okunuyor. Nasıl bir iftira? Sizi Allah’a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri’yi ben mi söyledim? Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan” cevabını verdi.Polisin araya girmesiyle gerginlik sona erdi. Akşener daha taş ocağına karşı çıkan Cevizlik ve Gürdere köyü halkı ile görüşmek üzere alana gitti.

İlginizi Çekebilir

Gelire göre fatura dönemi

Elektrik ve doğalgaz faturaları gelire göre gelecek çalışması. Gelire göre tarife dönemi için son aşama. …

Sınırsız Hosting