Ana Sayfa / Kadınca / Atiye sezon 3 başlama tarihi

Atiye sezon 3 başlama tarihi

Netflix 3. sezon Atiye 17 Haziran başlıyor. Berer Saat’in dizisi Atiye’nin 3. sezonu Haziran 17’de başlıyor. Türkiye’de ve dünyada büyük ses getiren Netflix Türkiye orijinal yapımı Atiye 3. sezonu için müjdeli haberi verdi. İlgiyle takip edilen dizinin yeni sezonu Haziran ayında gösterime giriyor.

Atiye sezon 3 başlama tarihi 17 Haziran 2021 olarak belirlendi. Netflix Türk dizileri ve 3. sezon Atiye’nin tüm bölümleri izle. Dijital platform Netflix Türkiye, yayınladığı bir videoyla haziran ayının programını açıkladı. Haziran ayının programında en dikkat çeken yapımlardan biri de Atiye oldu. Yayınlanan videoya göre Atiye 3. sezon 17 Haziran tarihinde izleyiciyle buluşacak.

ATİYE 2. SEZON BEĞENİLMEMİŞTİ

Netflix’in Türkiye yapımı ikinci orijinal dizisi olan Atiye, geçtiğimiz yıl ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Beren Saat‘in başrolünü üstlendiği dizi ilk sezonundaki göz ardı edilemeyecek kusurlar nedeniyle eleştirmenler tarafından pek beğenilmedi ve dizinin ikinci sezonu da bu durumu değiştirecek bir yenilik sunmadı.
ATİYE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

İlginizi Çekebilir

Fevzi Kardeseci öldü

Yeşim Erçetin’in kocası Fevzi Kardeseci öldü. ABD’de yaşayan Yeşim Erçetin eşini kaybetti. 2 yıl önce …

Sınırsız Hosting