Ana Sayfa / Kime Ait / Aktif Bank kime ait, merkezi

Aktif Bank kime ait, merkezi

Aktif Bank kime at., sahibi kim, Aktif Bank kaç şubesi var ve ne zaman kuruldu neden gündme geldi soruları. Aktif Bank ve Rıza Sarraf ilişkisi ve Aktif Bnak CEO’su ve Aktif Bank şube sayısı çalışan sayısı. 

Aktif Bank sahibi kim, hangi gruba ait ve hükümete yakınlığı.  Aktif Bank Ahmet Çalık’a ait bir banka. Aktif Bank genel merkezi nerede ve kaç şubesi var nasıl bir banka soruları da gündemde. Türkiye’deki özel bankalar ve Türk sahipli bankalardan biri de Aktifbank. ATV ve Sabah gazetelerinni de sahibi olan Ahmet çalık’a ait olan Aktif Bank şimdi dünyanın gündeminde. ABD’de Hakan Atilla davasında Reza Zarrab’ın tanık sıfatıyla verdiği ifadelerde adı geçen Aktif Bank kime ait?

Mahkemede İran ambargosunu nasıl deldiklerini anlatan Reza Zarrab, eski AB Bakanı Egemen Bağış’ın yardımıyla Aktif Bank’ta hesap açtığını söyledi.

“AKTİF BANK İRANLILARLA DİREKT ÇALIŞIYOR”

Savcı’nın “Gelirlerinizin önemli bir kısmı Aktif Bank’tan mı geliyordu?” sorusuna Zarrab “kesinlikle” diye yanıt verdi. Zarrab ayrıca, Aktif Bank’ın İranlılarla direkt çalıştığını da verdiğini ifadelerine ekledi.

AKTİF BANK ÇALIK HOLDİNG’E AİT

Aktif Bank, Çalık Holding’in bünyesinde bulunan bir banka. 1981 yılında kurulan Çalık Holding, AKP iktidarı döneminde hızlı yükselişiyle dikkat çekerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak bir dönem burada Genel Müdürlük yapmıştı.

İlginizi Çekebilir

Yapı Kredi Bankası kaç paraya satılıyor?

Yapı Kredi Bankası kime ait., hisse durumu ve kim alacak bilgisi. Yapı Kredi kaç para …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting