Ana Sayfa / Sağlık / Alex Trebek pankreas kanseri

Alex Trebek pankreas kanseri

ABD’li ünlü sunulu Ayex Trebek’in 4. evre pankreas kanseri olduğu ortaya çıktı. Jeopardy show’un ünlü sunucusu Amerikalı sunucu Alex Trebek ağır kanser hastası olduğunu ilk kez açıkladı. 

Alex Trebek kimdir. neci ve nereli sooruları. dünyaca ünlü ABD’li sunucu Alex Trebek’in pankreas kanseri olduğu ve 4. evrede olduğu öğrenildi. Alex Trebek, uzun zamandır “Jeopardy!” ev sahibi, Çarşamba günü, evre 4 pankreas kanseri teşhisi konduğunu açıkladı.

ALEX TREBEK NECİ. KİM VE YAŞI

78 yaşındaki Trebek, YouTube’a gönderilen bir videoda bu “Jeopardy!” Sezonunu bitirmeye çalışacağını söyledi.

“Her yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde her yıl 50.000 kişi gibi, bu hafta evre 4 pankreas kanseri teşhisi kondu” dedi.

“Şimdi normalde bunun için prognoz çok cesaret verici değil, ama bununla savaşacağım ve çalışmaya devam edeceğim” dedi videoda. ”Ve ailemin sevgi ve desteği ile arkadaşlarınız ve dualarınızın da yardımıyla, bu hastalık için düşük hayatta kalma oranlarının istatistiklerini yenmeyi planlıyorum. ”
Trebek, 1984’ten beri gösteriye ev sahipliği yaptı . Ocak 2018’de , beyinden kan pıhtılarını almak için yapılan ameliyattan sonra izinsiz bırakıldı.

2018 Ekim’inde, 2022 yılına kadar devam eden quiz gösterisine ev sahipliği yapmak için Sony Pictures Television ile olan sözleşmesini yeniledi.

“Jeopardy!” De en uzun kazanan çizgi rekorunu elinde tutan Ken Jennings. Twitter’da Trebek’in Walter Cronkite gibi bir kurum olduğunu söyledi.

Jennings , “Bunu daha önce de söyledim, ancak Alex Trebek son Cronkite’nin bir tarzı: her gece duyduğun yetkili, güven verici TV sesini, neredeyse ritüel noktasına kadar . ” Dedi . “Bir gerçek için bildiğim bir şey: Alex, milyonlarca insana ne kadar çok şey ifade ettiğini ve onun için nasıl çekeceğimizi çok iyi biliyor… Umarım bu bir rahatlıktır.”

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting